Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum arată noua pistă de bowling din Centrul Legacy

Pista de bowling din stațiune este omologată și certificată pentru competiții oficiale | Foto: Primăria Beclean

Centrul recent inaugurat la Băile Figa, în județul Bistrița-Năsăud, include un nou obiectiv de sport și divertisment.

“Vă prezint pista de bowling instalată la Centrul Recreativ Legacy și care de curând este pusă la dispoziția tuturor celor care vor să joace acest sport de echipă. Pista este realizată după ultimele norme în domeniu, având cele mai performante standarde, omologată și certificată pentru competiții oficiale”, menționează edilul Becleanului, Nicolae Moldovan.

Primul centru de recreere cu componentă socială din România a fost dat în folosință, în noiembrie, în Beclean. Proiectul european de 5 milioane de euro transformă astfel stațiunea estivală în una cu caracter permanent. Legacy a fost construit de Primăria Beclean prin finanțare din Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020.

Noi investiții se prefigurează la Beclean

În cadrul Legacy sunt oferite programe de gimnastică aerobică, înot, fitness, yoga, creație, sporturi recreative prin care să se dezvolte abilități formative. Printre dotări se numără trei bazine de înot cu funcții recreative și de recuperare, de înot cu jocuri în apă și cu apă sărată, cinci săli pentru recuperare fizică, yoga, bowling, fitness, gimnastică.

Există terasă în aer liber, spațiu expozițional, bibliotecă, ateliere creative, locuri de joacă pentru copii, mobilier urban. La o populație de 13.000 de locuitori, Becleanul a materializat proiecte europene de 60 milioane de euro (bugetul orașului pe 10 ani).

Printre cele mai ambițioase proiecte programate sau în execuție se numără Grădina Urbană Transilvania – 49 ha, un mixt de investiții publice și private cu hoteluri, parcuri, sere, grădinițe (30 milioane euro), centura ocolitoare cu pod peste Someș (17 milioane).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În cadrul Mushnomics, Holisun a dezvoltat inovații de ordin informațional în domeniul structurării și orchestrării datelor.

Holisun a prezentat rezultatele proiectului Mushnomics

Articolul următor

Rețeaua de gaze din Sânnicolau Român, finalizată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share