Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

West Side Market, cel mai frumos târg de Crăciun din România

West Side Christmas Market (WSCM) a fost ales drept cel mai frumos târg din România.

1 milion de oameni au vizitat târgul amenajat în capitală de către clujenii care au inițiat Festivalurile Untold, Neversea și Massif.

West Side Christmas Market (WSCM) a fost ales drept cel mai frumos târg din România. Numeroși oameni au vizitat târgul amenajat, în acest an, în Cartierul Drumul Taberei. Timp de 33 de zile, WSCM, organizat de compania Untold Universe și Primăria Sectorului 6, a fost târgul de Crăciun preferat al românilor, în urma unui sondaj realizat pe platforma Observator News.

Clasamentul a fost realizat având la bază 10.000 de voturi ale românilor din întreaga țară. Competiția a inclus cele mai căutate târguri de Crăciun din acest an, organizate în București, Sibiu, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca.

,,Să ne aducem contribuția la magia Crăciunului, a fost o experiență frumoasă și pentru noi, în calitate de organizatori. Le mulțumim celor peste 1 milion de români care au vizitat târgul, cât și celor care l-au votat ca fiind cel mai frumos din România. Tuturor le promitem că vom continua povestea de iarnă și anul viitor”, a spus Edy Chereji, cofondator al Untold Universe.

Contract de închiriere cu Primăria Sectorului 6

Proiectul a fost organizat de grupul Untold și finanțat din fonduri private. Târgul de Crăciun a activat în Parcul Drumul Taberei, în baza unui contract de închiriere de spațiu semnat cu Primăria Sectorului 6.

“În perioada 25 noiembrie – 27 decembrie concertele, focurile impresionante de artificii, roata panoramică cu peste un milion de luminițe, caruselul magic, patinoarul și cea mai mare perdea decorativă de lumini din România au principalele atracții îndrăgite de peste 1 milion de oameni, din București, și din țară, care au vizitat Parcul Drumul Taberei cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, au rezumat organizatorii WSCM.

West Side Christmas Market (WSCM) a fost ales drept cel mai frumos târg din România.

Una din surprizele pe care ei le-au pregătit a fost perdeaua de lumini care a îmbrăcat podul suspendat din parcul Drumul Taberei. A fost cea mai mare perdea decorativă din România, de până acum.

Aceasta a avut o lungime de peste 100 m, fiind suspendată la o înălțime de până la 50 m. În realizarea acestei instalații luminoase, organizatorii au lucrat cu o companie internațională care operează astfel de instalații în locații emblematice din lume, printre care Rockefeller Center din New York.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Directorul general al DAS Engineering Grup, Alexandra Stoica a schițat principalele repere ale istoriei companiei și anticipează evoluțiile viitoare. 

Alexandra Stoica, DAS Engineering: “20 de ani de existență e un record pentru orice companie”

Articolul următor

Începând cu 3 ianuarie 2023, românii pot investi în titlurile de stat Tezaur

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share