Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vitacom iese cu angajări la început de an

Vitacom este o companie de talie națională, cu experiență de 31 de ani, prezentă pe toate piețele, de la cea tradițională la online, importatoare și distribuitoare de produse electrice și electronice, baterii și accesorii IT.
Noul depozit central al companiei are un mare grad de automatizare și robotizare | Foto: Vitacom

Compania clujeană de distribuție a produselor electrice și electronice a anunțat extinderea echipei la debutul lui 2023.

Vitacom este o companie de talie națională, cu experiență de 31 de ani, prezentă pe toate piețele, de la cea tradițională la online, importatoare și distribuitoare de produse electrice și electronice, baterii și accesorii IT.

“Pentru că în ultima perioadă rezultatele companiei noastre au crescut constant, dorim să oferim șansa oamenilor harnici, serioși și în căutarea de dezvoltare a unei cariere profesionale și sigure, alături de noi.

Echipa noastră este formată din oameni tineri și energici, plini de idei și în continuu progres, un mediu prietenos și tehnologizat pentru a asigura confortul mediului de muncă”, a motivat conducerea Vitacom.

Posturile vacante sunt de lucrător în depozit, programator IT, electronist service – depanator, contabil – credit controller, specialist resurse umane, dar și șef serviciu en-detail la Arad sau lucrător comercial la București.

Depozitul din Apahida, de 2,4 ori mai mare

Anul trecut Vitacom și-a inaugurat noua clădire administrativă din comuna Apahida, după mutarea din municipiul Cluj-Napoca, o investiție de 7 milioane de euro.

“Aveam cinci variante pentru noul sediu, sper că în cele din urmă am ales soluția cea mai bună. Suprafața de depozitare a crescut de 2,4 ori față de vechiul sediu, capacitatea de depozitare e mult mai mare”, a spus fondatorul Vasile Vita.

Transferul de la vechea la noua locație a fost îngreunat de apariția pandemiei, apoi de declanșarea războiului din Ucraina. Noul sediu dispune de o suprafață de 13.000 mp, dintre care 5.000 mp depozit și 1.400 mp birouri, de clasa A.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În primele 11 luni din an, AWC a vândut 383.000 de sticle de vin, cifră apropiată de vânzările din 2021, când afacerile au atins 1,7 milioane de euro.

Crama Liliac, afaceri în creștere anul trecut

Articolul următor
Schimbarea la nivel de conducere a CFRAP a avut loc în cadrul mecanismului de președinție rotativă instituit de asociație în 2021.

Florin Tiutiu, noul președinte al Clubului Fermierilor Români

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share