Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Benzinărie și spălătorie auto nouă în Ideciu de Sus

Conducerea societății OVM OIL SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii la Agenția pentru Protecția Mediului Mureş a primei versiuni a Planului Urbanistic Zonal care creează cadrul pentru “Elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru construire stație distribuție carburanți și spălătorie auto”, pe un amplasament din comuna Ideciu de Jos, sat Ideciu de Sus fără număr, în vederea obţinerii avizului de mediu.

”Informaţii privind potenţialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș – strada Podeni nr. 10, localitatea Târgu Mureș, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri între orele 9.00 – 12.00, în 15 zile de la data anunțului. Sugestii și observaţii pot fi depuse prin poștă la adresa: Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, județul Mureș, sau la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Post-ul Benzinărie și spălătorie auto nouă în Ideciu de Sus apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Noul centru al Atrea România va fi în Parcul Industrial Tetarom I, a informat administrația parcurilor industriale publice.

Atrea își deschide centru în Parcul Industrial Tetarom

Articolul următor

BCU Cluj a bătut palma cu Yardi, Sitel și Pro Conect

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) a anunțat prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.
Citeste mai mult

TIFF atrage turiștii străini în Ardeal

70% dintre participații care nu sunt din Cluj vizitează orașul pentru TIFF, potrivit unui studiu al Universității Babeș-Bolyai…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share