Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cât costă cazările oficiale la Untold, Neversea și Massif

Cei care încă nu și-au luat cazare au la dispoziție mai multe hoteluri, disponibile pe site-ul fiecărui eveniment - Massif, Neversea și Untold. Massif va avea loc în Poiana Brașov, între 3 și 5 martie, Neversea – la Constanța, între 6 și 9 iulie, iar Untold – la Cluj-Napoca, între 3 și 6 august.
Hotelul de peste drum de stadion va găzdui, la Untold, experiențe VIP și petreceri exclusiviste | Foto: Radisson Cluj

Creatorii grupului Untold au formulat primele opțiuni de cazare pentru cele trei mari festivaluri muzicale programate în acest an.

Cei care încă nu și-au luat cazare au la dispoziție mai multe hoteluri, disponibile pe site-ul fiecărui eveniment – Massif, Neversea și Untold. Massif va avea loc în Poiana Brașov, între 3 și 5 martie, Neversea – la Constanța, între 6 și 9 iulie, iar Untold – la Cluj-Napoca, între 3 și 6 august.

“Fanii Massif se pot caza în aceleași hoteluri cu headlinerii festivalului, vedetele și influencerii care vor participa la cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte, din România și din Europa.

Pe lângă artiști și celebrități, la aceste unități de cazare, Ana Hotels Sport and Spa, Ana Hotels Bradul și Grand Hotel Teleferic, vor avea loc diverse activări și activități zilnice, care vor fi doze bune de distracție și pregătire pentru festival.

Cei care doresc să stea în aceste hoteluri de 4* pot scana codurile QR din fiecare recepție și primesc un discount de 20% la abonamentul pentru festival. În toată Poiana Brașov sunt disponibile mai multe hoteluri de 3-4* pentru cei care vin la Massif.

Prețurile pornesc de la 415 euro / persoană în cameră dublă. Mai sunt mai puțin de două luni până la eveniment, astfel că fanii ar trebui să se grăbească să își rezerve camerele, pentru că se ocupă tot mai rapid”, atenționează Ioana Chereji, director PR manager al Untold.

Locuri în căminele de la UBB și UTCN

“Cu gândul la vară, mare și soare, mii de fani ai celui mai mare festival de muzică de la malul Mării Negre și-au asigurat deja cazarea. Pe site-ul Neversea, sunt disponibile hoteluri în Constanța și Mamaia, cu prețuri care pornesc de la 297 euro / persoană, pentru 4 nopți.

Pentru Untold fanii găsesc mai multe opțiuni de cazare – fie în hoteluri, fie în căminele studențești din oraș. Untold este cel mai mare festival din România și unul dintre cele mai mari din lume și atrage anual 360.000 de participanți naționali și internaționali, astfel că este o adevărată goană după cazări, iar prețurile cresc pe măsură ce trece timpul.

Căminul Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN 5) are camere confort pentru 4 persoane, iar un sejur de 4 nopți pornește de la 150 euro / persoană. În curând vor fi disponibile și camere în căminul Universității Babeș -Bolyai (Economica)”, precizează oficialul Untold.

Prețurile pentru hotelurile din Cluj-Napoca

  • Hoteluri 3*: de la 325 euro / persoană, sejur de 4 nopți
  • Hoteluri 4*: de la 400 euro / persoană, sejur de 4 nopți
  • Hoteluri 5*: de la 485 euro / persoană, sejur de 4 nopți

Sursa: Untold Universe

Petreceri exclusiviste și vizionare din camera de hotel

“Hotelul Radisson va face parte din Untold și va deveni unul tematic, cu experiențe VIP, petreceri exclusiviste și experiențe unice. Cei care se cazează aici pot vedea mainstage-ul și alte locuri din festival direct din camera de hotel. Abonamentele la Untold, Neversea și Massif sunt la vânzare pe site-ul fiecărui festival.

Fanii pot achiziționa și un pachet special care le oferă acces general la toate cele trei festivaluri, la un preț special, de 299 euro + taxe. Astfel, cumpărătorii economisesc 309 euro + taxe din prețul final al abonamentelor. Acest combo pack unic poate fi achiziționat de pe portalurile Massif, Neversea sau Untold”,

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Innovation Labs a acumulat o tradiție universitară și o amprentă națională, datorită prezenței în cinci dintre centrele universitare majore din România (București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara).

Innovation Labs a promovat echipe de tehnologie de 200 milioane €

Articolul următor
El a participat alături de reprezentanți ai autorităților germane, mediului de afaceri, universităților și autorităților la Recepția de Anul Nou a Clubului Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Nordul Transilvaniei (DWNT).

Metroul Clujului și centura metropolitană, prezentate businessmenilor germani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share