Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spitalul Județean Timișoara a primit o finanțare europeană de 12 milioane de lei, din PNRR, pentru modernizarea Ambulatoriului

Proiectul elaborat de echipa SCJUT se află , oficial, pe lista obiectivelor de investiții aprobate pentru finanțare prin PNNR.

La apelul deschis anul trecut de Ministerul Sănătății, pentru depunere de proiecte ce urmează a fi finanțate din fonduri europene, PNNR, echipa Spitalului Județean Timișoara a depus, în luna decembrie 2022, două proiecte importante pentru spital și, deopotrivă, pentru comunitate.

Cele două proiecte vizau ambulatoriul integrat al spitalului și modalități pentru prevenirea și reducerea infecțiilor nosocomiale.

Primul proiect este aprobat, este cel denumit „ Modernizarea, extinderea și dotarea ambulatoriului integrat SCJU Timișoara” a primit punctajul 85 și suma de 12, 277,162.42 lei din fonduri europene, sumă la care se adaugă contribuția CJ Timiș, de 1,282,391 .72 lei. Bugetul total al proiectului este de 13,559,554. 14 lei.

Este o reală surpriză și mare bucurie. Ambulatoriul spitalului va primi astfel aparatură de înaltă performanță și, foarte important, vom readuce asistența medicală din ambulatoriul sportiv și din cel studențesc la parametrii pe care îi merită Timișoara: asistență medicală performantă și dotare de excepție.” a declarat Andreea Rață, coordonatorul Unității de implementare proiecte din Spitalului.

”Este un prim pas realizat pentru spital și pentru pacienții noștri.” spune managerul spitalului timișorean, Sorin Barac.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lista proceselor în care este implicată Romcab SA Târgu Mureș

Articolul următor

Mureș: Indicele producției industriale, în scădere

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share