Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

STC Partners, finanțare pentru prima fază a Quartier Azuga

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners obține finanțare bancară de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea primei faze a ansamblului rezidențial Quartier Azuga, situat în zona Doamna Ghica, în valoare de 6 mil. Euro.

Prima fază a proiectului va cuprinde două clădiri cu un număr total de 93 de apartamente, de la studiouri duble la apartamente cu 4 camere, printre care și apartamente cu grădină sau penthouse-uri, și va fi finalizată în prima jumătate a anului 2024 cu primii rezidenți așteptați să se mute în al treilea trimestru al anului 2024, urmată de faza II în paralel și cu un termen de finalizare al întregului proiect în prima parte a anului 2025.

“Finanțarea obținută ne oferă o și mai mare încredere în piața în care activăm, și nu numai, pentru că acestea sunt semnale pozitive pentru întreaga economie. De asemenea, parteneriatul semnat cu Banca Transilvania ne confirmă din nou calitatea ansamblului rezidențial pe care urmează să îl livrăm și reprezintă o oportunitate excelentă pentru viitorii rezidenți Quartier Azuga să beneficieze oferte personalizate de credite ipotecare prin Banca Transilvania. În plus, obținerea finanțării completează sursele de finanțare necesare pentru a livra ansamblul rezidențial în parametrii calitativi prezentați”, spune Adi Steiner, Managing Partner, STC Partners.

Lansată la finalul verii lui 2022, prima fază a proiectului este vândută în proporție de peste 30%, cu anumite tipuri de unități vândute deja integral.

Ansamblul Quartier Azuga vine cu un set amplu de beneficii, printre care și eficiența energetică ridicată. Pre-certificarea Green Homes, deja obținută din Septembrie 2022, și standardul nZEB asigură economisirea de până la 70% a costurilor cu facturile de gaze și electricitate, un nivel scăzut al emisiilor de carbon, costuri comune mici, condiții favorabile pentru accesarea unui credit bancar pentru achiziție și perspectiva unei impozitări reduse pe viitor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Globalworth anunță Facilități Noi de Finanțare prin Erste Group

Articolul următor

America House, prima clădire de birouri din București ce primește certificatul Outstanding BREEAM In-Use

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share