Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brinel și-a adus manager de la IBM. Savin ia locul lui Borodi

Andrei Savin va îndeplini funcția de director general în locul lui Marcel Borodi, din această săptămână.
Managerul Andrei Savin, în mijlocul noii sale echipe de la Cluj | Foto: Brinel

Acționarii companiei de soluții și servicii informatice au decis numirea unui nou director general, care îl va înlocui pe fondator.

Andrei Savin va îndeplini funcția de director general în locul lui Marcel Borodi, din această săptămână. Savin are o experiență de business de 17 ani la companii ca Nortel Networks, Vodafone și IBM. El a construit parteneriate și a livrat programe de transformare digitală atât pentru piața locală, cât și pentru clienți Fortune 500 din Europa și SUA.

În ultima sa experiență la IBM Consulting, a coordonat activitatea de consultanță a diviziei de servicii de transformare de business din cadrul centrelor de inovație din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Savin a livrat programe de transformare digitală pentru clienți din banking, retail, telecom, distribuție.

Alături de echipă, el a construit divizia de livrare de servicii IBM iX care se axează pe transformarea portofoliului digital al clienților, de la crearea identității brandului, la noi experiențe digitale, transformare de marketing, e-commerce și vânzări.

Savin a trecut de la rezolvarea problemelor tehnice ale clienților la conducerea echipelor regionale și globale în zone de tehnologie. “Prin expertiză și devotament pentru IT, are capacitatea de a contribui decisiv la dezvoltarea accelerată a liniilor de business Brinel în anii care vin”, potrivit conducerii companiei.

Fondatorul rămâne în Consiliul de Administrație

“Tehnologia are un rol critic la nivelul diverselor industrii  ̶  transformă modelele de business al firmelor și aduce creștere și profitabilitate. În plus, competitivitatea se rezumă, de cele mai multe ori, la a avea acces la expertiza și experiențele potrivite.

Construind peste valorile existente ale BRINEL (tradiție, antreprenoriat, loialitate față de angajați, client și parteneri de business), vom juca un rol-cheie în procesul de transformare digitală a clienților noștri, în calitate de furnizor de soluții și servicii de infrastructură, transformare digitală și Cloud”, a declarat noul director general.

După 31 de ani de activitate în afacerea pe care a construit-o, Borodi va preda poziția de conducere Brinel către Savin. Fondatorul va rămâne implicat în activitatea strategică a grupului SNEF în regiune, ca membru în Consiliul de Administrație al SNEF Europa Centrală și de Est, ajutând la tranziție alături de directorul general.

“În Brinel se regăsește o parte însemnată din viața mea. Îi doresc lui Andrei să ducă mai departe cu și mai mult succes Brinel. Are toate atuurile de partea sa și sunt convins că va fi continuarea unei povești frumoase, în care se regăsesc contribuțiile oamenilor minunați din echipa Brinel”, spune Borodi.

Axați pe servicii Cloud

Compania s-a axat în ultimii ani pe zona de servicii, în special Cloud, fiind marcă înregistrată CloudMaster. “Brinel va cauta o dezvoltare sinergică în cadrul grupului SNEF pe piața națională și internațională, va continua investițiile și va lărgi echipele și în 2023”, spun reprezentanții Brinel

Portofoliul companiei acoperă toate etapele procesului de transformare digitală: de la soluții de infrastructură, servicii cloud, cybersecurity până la aplicații digitale de business (ERP, modernizare de aplicații) și servicii IT avansate.

Din 2018, Brinel este o companie a grupului francez SNEF. De 100 de ani pe piață, SNEF a ajuns la afaceri de 1,5 miliarde de euro, cu 13.000 de angajați, și o prezență în 30 de țări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Telemeaua de Ibănești, certificată în curând la nivel mondial

Articolul următor
Te poți „desprinde” de pe Terra, în perioada 21 ianuarie – 5 februarie și vei putea descoperi misterele constelațiilor din Emisfera Nordică, a celor zodiacale, vei afla cum au luat naștere și cum s-au stins stelele și vei zări marginile Universului Observabil.

Planetariu gonflabil în Iulius Mall Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share