Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conducte noi de gaze naturale pe mai multe străzi din Reghin

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, într-o ședință de lucru, că proiectul ”Înlocuire conductă și branșamente gaze naturale presiune redusă în localitatea Reghin, strada Morii, Verzei, Garofiței, Grădinarilor și Crinului, județul Mureș”, propus a fi amplasat în localitatea Reghin, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Potrivit proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 16 ianuarie 2023 pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține societății Delgaz Grid SA – reprezentată prin SC Instgaz SRL, și prevede înlocuirea unei conducte de gaze naturale, pe o lungime de 2.099 de metri, şi realizarea unor branşamente de gaze naturale de presiune redusă medie.

”Toate săpăturile se vor efectua manual pentru evitarea deteriorării celorlalte rețele subterane. În cazul depistării în săpătură a unor rețele neidentificate, se vor opri lucrările până la derularea măsurilor de protecție a muncii în prezența beneficiarului rețelei întâlnite”, precizează sursa citată.

(Redacția)

Post-ul Conducte noi de gaze naturale pe mai multe străzi din Reghin apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

30 de milioane de euro pentru reabilitarea termică a 11 clădiri publice din Oradea

Articolul următor

Mobilizare maximă pe Aeroportul Cluj. În joc: proiecte de 133 milioane €

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share