Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Încă o balastieră în județul Mureș

Conducerea Agenției pentru Protecția Mediului Mureș anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Exploatare produse minerale de balastieră”, propus a fi amplasat în extravilanul localității Ideciu de Sus, comuna Ideciu de Jos, titular SC Astor Com SRL. 

”Informaţiile privind proiectul propus/ memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș – Târgu Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, marţi – vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la următoarea adresă de internet: apmms.anpm.ro, şi la sediul SC Astor Com SRL – localitatea Târgu Mureș, strada Depozitelor nr. 4. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, Târgu Mureş, strada Podeni nr. 10”, se precizează în comunicat.

(Redacția)

Post-ul Încă o balastieră în județul Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Profesionalism şi caracter cu Prof. Dr. Nicolae Crişan

Articolul următor

Băncile americane se pregătesc de recesiune

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) a anunțat prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.
Citeste mai mult

TIFF atrage turiștii străini în Ardeal

70% dintre participații care nu sunt din Cluj vizitează orașul pentru TIFF, potrivit unui studiu al Universității Babeș-Bolyai…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share