Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Invazie de târguri de nunți în orașele Transilvaniei

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Maramureș va organiza Nunta de la A la Z, în perioada 10-12 februarie, în galeria centrului comercial Baia Mare Value Centre”.
La Cluj au loc, în această perioadă, expoziții de nuntă la foc automat, inclusiv în același weekend | Foto: Nuntă la Palat

Mai multe evenimente destinate viitorilor miri sunt programate, la început de an, în reședințele de județe din Transilvania și Banat.

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Maramureș va organiza Nunta de la A la Z, în perioada 10-12 februarie, în galeria centrului comercial Baia Mare Value Centre. Manifestarea se află la a XV-a ediție. Pe ecrane led vor fi redate efecte de lumini, materiale foto, video sau filmarea live a nunții.

Cei interesați vor mai putea găsi la târg sisteme de sunet, lumini și scenă pentru artiști, aranjamente și decoruri florale, 360 video booth, rochii de mireasă, oglindă foto, rochii de gală, invitații, sticle și borcănele de nuntă, mărturii și pungi cadou.

CCI Sălaj și agenția Smart Happy House au anunțat deja Happy Wedding, în perioada 3-5 martie, unde își vor expune serviciile și produsele consultanți artistici, prezentatori de nunți, fotografi, artiști, DJ-i, dar și restaurante, săli de evenimente sau companii de catering.

Expozanții sunt din Zalău, Cluj-Napoca, Șimleu Silvaniei, Satu Mare, Bistrița, Oradea, Baia Mare, Cehu Silvaniei. La Hotelul Metropolis este programat evenimentul Bistrița Marriage Fest (3-5 februarie), iar la Ștrandul Neptun din Arad, Wedding Land, în aceeași perioadă.

În zona Clujului se derulează, în perioada 20-22 ianuarie, Cluj-Napoca’s Wedding Show la Grand Hotel Italia, avându-l ca protagonist pe designerul Cătălin Botezatu, dar și Cluj Wedding Style, la Amiral Events.

La Iulius Mall Cluj a avut loc târgul Wedding Days, cu 1.000 de rochii de mireasă expuse. La Muzeul Național de Artă din Cluj-Napoca s-a derulat expoziția Nuntă la Palat, unde au fost prezentate nu numai prăjituri, ci și specialități gastronomice, iar la Centrul Regional de Afaceri Timișoara s-a organizat Târgul pentru Mirese.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Proiectul urmează se va concretizeze într-un parc industrial sau logistic.

Gilăul va avea parc industrial lângă A3 și centură

Articolul următor

Complexul President din Băile Felix participă la Târgul de turism din Finlanda

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share