Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Încă o investiție imobiliară prinde contur în Corunca

Florin Gabriel Săulean, titularul Planului Urbanistic Zonal care creează cadrul pentru ”Stabilire reglementări urbanistice pentru construire case de locuit” pe un amplasament din localitatea Corunca, fără număr, anunţă publicul interesat că într-o şedinţă a Comitetului Special Constituit ce a avut loc la Agenția pentru Protecția Mediului Mureş s-a decis că planul nu are efecte semnificative asupra mediului, prin urmare nu este necesară efectuarea raportului de mediu.

”Planul urmează să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu. Documentaţia care a stat la baza deciziei poate fi consultată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, strada Podeni nr. 10, zilnic în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00. Observaţiile justificate ale publicului pentru reconsiderarea deciziei luate ca urmare a parcurgerii etapei de încadrare se primesc zilnic, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, în termen de zece zile calendaristice de la data publicării anunțului, telefon 0265-314.984, 0265-314.987”, se menționează într-un comunicat.

(Redacția)

Post-ul Încă o investiție imobiliară prinde contur în Corunca apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Studioul de dans BLESSED, aniversare 5 ani și spectacol de gală

Articolul următor

Încasări mai mari cu peste 28 de milioane de lei din taxe și impozite la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share