Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Winter Com a dezvoltat un produs nou pe piața fitingurilor

Raportul Winter Com Sărata pe anul trecut relevă că societatea bistrițeană s-a axat pe produse noi, realizarea unei centrale fotovoltaice, participarea de expoziții de talie mondială.   
Producătorul bistrițean și-a propus să fabrice materiale fiabile pentru piața instalațiilor | Foto: Winter Com

Fabricantul de materiale pentru instalații din localitatea Sărata a reușit să scoată pe piață un produs care să le înlocuiască pe cele similare din oțel sau inox.

Raportul Winter Com Sărata pe anul trecut relevă că societatea bistrițeană s-a axat pe produse noi, realizarea unei centrale fotovoltaice, participarea la expoziții de talie mondială.

“2022 a fost un an provocator pentru Winter Com. Cu multă muncă din partea întregii echipe am reușit să terminăm anul așa cum ne-am propus. Dorim să mulțumim implicării tuturor colegilor în misiunea pe care o reprezentăm,

Crearea de produse și soluții inovative de o calitate superioară pentru fiecare situație subterană. Privim cu încredere spre anul curent și ne dorim ca prin munca de echipă să reușim să depășim noi limite”, a transmis conducerea societății.

Centrală fotovoltaică de 320 kWh

Managementul Winter Com a prezentat câteva dintre punctele importante pe care le-a atins de-a lungul anului. “Am dezvoltat un produs nou și revoluționar pentru piața fitingurilor: flanșe PP/FBS.

Comparând aceste flanșe cu cele rudimentare din oțel, sunt mai ușor de transportat și montat. Deservesc și în industria corozivă unde se folosesc flanșe din inox, având proprietăți anticorozive.

De asemenea, am finalizat o centrală fotovoltaică sol cu puterea de 320 kWh prin care reușim să salvăm 189 de tone de emisii de dioxid de carbon în fiecare an.

Am fost prezenți la trei mari expoziții internaționale, unde am reușit să ne mărim orizonturile ca producători de fitinguri injectate: The Big 5 Dubai, Emiratele Arabe Unite; MCE Mostra Convegno – Milano, Italia; IFAT Munich – Germania”, potrivit managementului Winter Com.

Afaceri în creștere, profit în scădere

Societatea cu capital integral românesc este profilată pe producția și furnizarea materialelor pentru instalații de gaze, apă-canal, irigații și stingere a incendiilor. Fitingurile sale sunt fabricate prin procedeul de injecție în matrițe speciale din metal, dar producția este orientată și spre polietilenă sau polipropilenă.

Afacerile sale se ridicau, în 2021, la 64 de milioane de lei, în urcare cu 10 milioane față de anul precedent, cu un profit net de 3,6 milioane, în coborâre de la 5,1 milioane, având 64 de angajați. Asociații companiei bistrițene sunt Gabriel Județ și Ovidiu Lumperdean, fiecare cu câte 50% din capitalul social.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Expoziția de lego realizată de Asociația Brickenburg cu MET e una dintre cele mai de succes din Cluj.

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, neîncăpător pentru Expoziția de Iarnă Brickenburg

Articolul următor
AgroConsulting Club (ACC) Cluj a organizat mai multe vizite ale studenților la crame din Ungaria și România.

Cramele Ungariei și Transilvaniei, vizitate de AgroConsulting Club

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share