Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Consiliul Județean Timiș și-a stabilit obiectivele investiționale noi pe anul în curs

Administrația județeană a pus în dezbatere publică proiectul de buget pentru anul în curs. Acesta conține și lista obiectivelor pentru investiții care vor beneficia de bani din acest buget.

La obiective investiționale noi apare și un punct prin care se alocă bani pentru demolarea stadionului ”Dan Păltinișanu”, pentru a face loc unei noi arene. În dreptul sumei scrie 350.000 de lei. Pentru comparație, pentru Dotare cu mobilier și echipamente audio – video/IT a Sălii Multifuncționale și a Centrului Info Bastion -Complex Bastion Maria Theresia Timișoara”, sunt prevăzute în buget 2,05 milioane de lei, iar pentru ”Proiectate și dotare Sala Multifuncțională din Palatul Administrativ” suna de 1,05 milioane lei. Deci, probabil chiar și cei de la CJT nu sunt prea optimiști asupra evoluției proiectului noului stadion.

Cele trei proiecte din Bugetul Participativ al județului, Orașul Siguranței, Județul în Miniatură, respectiv Adăpost de câini, primesc 432.000 de lei, 1,3 milioane, respectiv 265.000 lei.

Pentru noua maternitate, bugetul ce urmează să fie votat are prevăzută alocarea a 25 milioane de lei. Sume importante sunt prevăzute în buget și pentru mai multe așezăminte cu destinație socială și școlară, dar și alocate pentru muzeele aflate în administrarea instituției, în vederea desfășurării TM2023.

Spitalul Județean va primi 2.6 milioane de lei pentru reabilitarea sistemului energetic, respectiv 1,4 milioane de lei pentru o centrală termică.

Pentru asigurarea introducerii utilităților pentru blocurile ANL de la Giroc este prevăzută suma de 2,5 milioane de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Arta contemporană franceză, sărbătorită la Art Safari începând cu 10 februarie

Articolul următor

Ceasurile de citit consumul de apă din Timișoara vor fi înlocuite cu altele digitale, care vor transmite singure indexul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share