Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A început sesiunea de depunere a proiectelor în cadrul Agendelor județului Sibiu

Consiliul Județean Sibiu a anunțat deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor pentru Agendele județului. Dosarele se vor putea depune online.

Vineri, 27 ianuarie 2023, a fost prima zi în care Consiliul Județean Sibiu a deschis sesiunea de depunere a proiectelor care pot primi finanțare prin Agendele județului. Proiectele vor fi depuse exclusiv online, pe platforma informatică agende.cjsibiu.ro
Cei interesați au la dispoziție o lună pentru depunerea proiectelor din domeniul culturii, educației și cel pentru tineret, data limită de depunere a lor fiind 27 februarie 2023. Pentru proiectele sportive, termenul de depunere este redus la două săptămâni, fiind stabilit pentru data de 12 februarie 2023.

Ghidurile de finanțare sunt disponibile pe platforma agende.cjsibiu.ro, din 27.01.2023, cererea de finanțare și toate anexele fiind transpuse în platformă.

„Am urmărit prin noua modalitate de depunere a proiectelor, cea online, să aducem un plus de transparență și de încredere pentru cei care accesează Agendele Consiliului Județean Sibiu. Cu siguranță, avantajele conferite de platforma informatică dedicată pot să aducă mai multe entități care să aplice pentru o finanțare prin Agendele pe care le propunem”, a menționat președinta Daniela Cîmpean, joi, 26 ianuarie 2023, în cadrul ședinței ordinare a CJ Sibiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Sonaca Aerospace Transilvania (SAT) a livrat, de la Cluj, setul de bord de atac nr. 1.000 pentru avionul Airbus A320.

Sonaca a livrat 1.000 de seturi de bord de atac pentru Airbus 320

Articolul următor
67,6 % din bugetul Consiliului Județean (CJ) este destinat investițiilor în toate domeniile, de la sănătate, infrastructură, digitalizare, cultură, sport, incluzând și reabilitarea clădirilor de patrimoniu.

67% din bugetul județului Bistrița-Năsăud se duce pe investiții

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share