Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tehnologii de plată folosite în cazinourile din România

Pentru jucătorii de la cazinourile online din România, modul în care își alimentează conturile și cel în care își retrag câștigurile sunt printre cele mai importante opțiuni în alegerea cazinoului preferat. De aceea, acești jucători sunt foarte grijulii atunci când vine vorba de modalitățile de plată folosite de cazinourile unde intră să se relaxeze și să câștige. De cealaltă parte a ecuației sunt cazinourile care vor ca jucătorii lor să beneficieze de tranzacții rapide și sigure dar în același timp să fie și la curent cu noile tehnologii din domeniu. Și asta pentru că doar așa pot aceste cazinouri să-și atragă noi jucători. În trecut, tranzacțiile între cazino și jucatorii se desfășurau în mare parte pe baza banilor lichizi și a cecurilor. Astăzi însă există numeroase alte posibilități la îndemâna acestora astfel încât riscurile asociate de obicei cu aceste tranzacții să fie mult redus iar toate părțile implicate să se simtă în siguranță.

Cazinourile din România folosesc un număr de metode pentru a gestiona plățile spre și de la clienții lor. Printre cele mai cunoscute și folosite, în special de clienții care au o anumită experiență, sunt transferurile bancare. Acestea sunt relativ simplu de procesat și permit retragerea și depunerea unor sume considerabile de bani. Însă cea mai mare problemă a lor este timpul de procesare efectiv. La depunerea de fonduri într-un cont la un cazino online procesarea și virarea efectivă a banilor poate dura până la 3 zile, iar la retragerea banilor de către jucător, procesarea poate ajunge chiar și la o săptămână. În plus, fiecare cazino își poate impune o politică proprie în ceea ce privește procesare acestor plăți. De aceea jucătorii ar trebui să citească cu foarte mare atenție politica de plăți a cazinourilor alese înainte de a iniţia orice fel de tranzacție către aceștia. Desigur există și posibilitatea folosirii de mai multe opțiuni de plată pentru un singur cazino, însă și acest lucru depinde de politica pe care o are cazinoul.  Aceste perioade foarte lungi de așteptare i-a determinat pe foarte mulți jucători să se orienteze spre alte opțiuni de pe piață.

O altă variantă, folosită tot mai des de către jucători, este cea oferita de Paysafe Group. Portofelele electronice Skrill sau Neteller constituie o opțiune din ce în ce mai des întâlnită în rândurile jucătorilor la cazinourile online. Și asta pentru că atât alimentarea conturilor cât și retragerea câștigurilor se face instantaneu cu ajutorul acestor portofele. Însă există riscuri și aici. Spre exemplu, acestea au anumite restricţii în ceea ce privește gratuitățile pe care cazinourile online din România le oferă clienților noi și în plus, există riscul ca sumele tranzacționate să fie supuse unor comisionari. De aceea, jucătorii trebuie să înțeleagă foarte bine care sunt avantajele și dezavantajele unei astfel de soluții.

Revolut este una din opțiunile pe care foarte mulți jucători o folosesc în ziua de azi. Acest lucru se datorează rapidității tranzacțiilor și posibilității obținerii unui card fizic asociat contului de Revolut, care poate fi folosit în majoritatea ATM-urilor de pe teritoriul tarii. Din păcate însă, această metodă de plată nu este oferită de toate cazinourile de la noi din țară. Acest lucru este din cauza faptului că Revolut este o metodă relativ nouă pe piața din România și pentru foarte mulți operatori de cazino online aceasta nu prezintă încă suficiente garanții. Cam în același registru se încadrează și opțiune PayPal. Însă există semne puternice precum că în viitorul apropiat industria de cazinouri online din România se vă deschide și spre aceste opțiuni pentru a putea accepta cât mai mulţi noi jucători.

Pe platforme precum nitrocasino.com jucătorii pot găsi o serie întreagă de variante atunci când vine vorba de opțiuni pentru plata. Acestea includ toată suita Paysafe, și anume Skrill, Neteller și PaysafeCard, deja arhicunoscutele Visa și MasterCard, dar și Trustly, aplicație dezvoltată de o companie suedeză și lansată pe piață încă din 2008. Această mare varietate de opțiuni pentru plata vine din dorința platformei de a fi alături de jucătorii dornici să ia parte la acțiunea de pe platforma lor. Aceștia au înțeles că noile generații de jucători au noi cerințe la care trebuie să se adapteze. Astfel, tot mai multe platforme iau decizia de a integra tot mai multe opțiuni de plată pe cazinourile lor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CON-A Operations și Özaltin (Turcia) vor să construiască Noul Spital Clinic Județean de Urgență Sibiu

Articolul următor
Fermierii au ales cei mai potriviți hibrizi pentru ferma lor, iar mulți dintre ei au rămas fideli hibrizilor Pioneer care le-au oferit anul trecut producții foarte bune

Ce hibrizi de floarea-soarelui au performat în 2022 și ce aleg fermierii în 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share