Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Autobasculantele “made in Romania”, puse la lucru pe A7. Cum s-au descurcat

Flota IBB Logistics România s-a mărit cu primul lot de cinci autobasculante din cele 20 pe care ATP Trucks i le va livra.
Constructorul german a comandat 20 de autobasculante pe care le va folosi la autostrăzi | Foto: IBB Holding

Producătorul de autobasculante ATP Trucks Baia Mare a livrat primele cinci astfel de vehicule care vor fi folosite la construirea șoselei de mare viteză.

Flota IBB Logistics România  s-a mărit cu primul lot de cinci autobasculante din cele 20 pe care ATP Trucks i le va livra. “Autobasculantele made in Romania au început să fie utilizate de către echipa noastră pe șantierul Autostrăzii A7, Ploiești – Buzău, pentru realizarea primilor 7,5 km din lotul 1, Dumbrava – Mizil”, potrivit constructorului.

Basculanta nu va fi folosită la regimul de încărcare din imaginile prezentate, fiind un test pentru client care a dorit să vadă dacă poate ieși de acolo în aceste condiții, au explicat specialiștii platformei InfoCamioane.

Constructorul de pe A7 are sediul în orașul Pantelimon (Ilfov) și face parte dintr-un grup german specializat în construcții și inginerie. Acesta execută lucrări de infrastructură (drumuri, poduri, autostrăzi), civile sau industriale. Grupul mai deține în România companiile IBB IT System, IBB HIB Logistics, IBB Imobiliare, IBB Producție Beton & Asfalt.

ATP Group activează în domeniul auto, intrând, din 2019, pe un nou sector de piață: vehicule de transport rutier și al persoanelor. ATP Trucks a lansat în acel an primul camion, numit Truston 8×4, cu 430 cp, asamblat 100% în Baia Mare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
“UMB lucrează pe toate șantierele”, a anunțat Alin Șerbănescu, director de comunicare al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Proiectul drumului expres Lugoj – Craiova rămâne blocat

Articolul următor

Bugetul Județului Satu Mare pe 2023 are ca prioritate susținerea proiectelor de investiții

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share