Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cătălin Rotaru este noul director general al THETA Furniture & More

THETA Furniture & More, unul dintre cei mai importanți integratori de soluții în amenajare interioară din România, anunță numirea lui Cătălin Rotaru în poziția de Director General al companiei, începând cu 1 februarie 2023.

Cătălin preia astfel conducerea executivă a companiei de la fondatorul acesteia, Florin Gheorghe, într-un moment de transformare accelerată a THETA Furniture & More către un jucător cu impact internațional.

Specializat în ingineria materialelor, Cătălin Rotaru are aproape 24 de ani de experiență în industria ceramicii. Înainte de a se alătura THETA, Cătălin a ocupat timp de 4 ani poziția de Group Commercial Manager la KAI, companie producătoare de ceramică deținută de Marazzi Group (parte din Mohawk Industries, lider mondial în produse pentru pardoseli). Până la achiziția acesteia de către compania americană, el a fost timp de 10 ani Country Manager pentru România, reușind să dezvolte KAI de la nivelul de nou intrat pe piață până la cel mai important furnizor de plăci ceramice din țară.

În pozițiile ocupate anterior la alți jucători de vârf din domeniu, precum Lasselsberger sau Cesarom, Delta Distribution, Cătălin Rotaru a coordonat activități de producție, vânzări și marketing (de la proiectarea și producția plăcilor, managementul produselor și mărcii, dezvoltarea relațiilor comerciale cu o gamă largă de vendori și furnizori responsabili delanțulde aprovizionare).

Cătălin a urmat cursurile de Master of Business Administration ale BISM – Bucharest International School of Management, având, de asemenea, și o serie de formări și perfecționări în management operațional și de echipă. Are un Master în Ingineria Sistemelor Industriale și a absolvit Politehnica București, Facultatea de Ingineria Materialelor.

“Sunt recunoscător echipei extraordinare de profesioniști alături de care am crescut compania în toți acești ani. A venit momentul să trecem la următorul nivel în dezvoltarea noastră. Predându-i ștafeta de CEO lui Cătălin și păstrându-mi implicarea în zona de dezvoltare strategică de business, sunt sigur că, împreună, vom continua să creștem pe piata locală și, de asemenea, și să devenim o companie cu prezență internațională mai intensă.” spune Florin Gheorghe, Co-Fondator THETA Furniture & More.

 “Colaborând îndeaproape cu jucători din piața de spații de birouri și alte spații comerciale din România, este o provocare cu adevărat fascinantă să mă îndrept acum către amenajări interioare și fit-out. Consolidarea poziției de lider pe piața locală de amenajare interioară și amplificarea promisiunii companiei de a livra soluții inovatoare și creative în calitate de antreprenor general de interior de renume, consider ca sunt obiective relevante în procesul de dezvoltare a companiei. Avantajul competitiv de a deține propria fabrică de producție mobilier personalizat va reprezenta în continuare punctul forte al companiei. Peste jumătate din proiectele livrate de echipa THETA sunt proiectate și executate în fabrică și ne dorim ca termenul “fabricat în România” să nu fie asociat doar cu tradiția, dar și cu calitatea”, punctează Cătălin Rotaru. ”Preiau managementul unui lider de piață și al unui model de business solid și sunt pregătit să duc mai departe viziunea fondatorilor săi.”, mai spune acesta.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ANALIZĂ: Cum ne vom încălzi imobilele în viitor?

Articolul următor

A fost lansată licitația pentru reabilitarea Spitalului de Psihiatrie Nucet

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share