Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SPEEDWELL, autorizație de construire pentru PALTIM Offices la Timișoara

Clădirea de birouri, componentă a proiectului mixed-use PALTIM, pe care SPEEDWELL îl dezvoltă în Timișoara, a primit autorizația de construire. Lucrările de construcție pentru clădire vor demara în acest an.

Situată centrul orașului Timișoara, la câțiva pași de râul Bega, PALTIM Offices va fi o clădire de ultimă generație, cu 16.000 mp de spații de birouri clasa A, înălțime liberă de 3m, iluminare LED, lifturi de mare viteza și sistem inteligent de parcare.

Alături de clădirea de birouri, dezvoltarea include două clădiri rezidențiale și spații destinate facilităților și serviciilor. Mai mult, PALTIM este un proiect de regenerare urbană, astfel două dintre clădirile care făceau parte din fosta fabrică vor fi renovate și date în folosință, cu diferite funcțiuni.

Birourile PALTIM au obținut deja precertificarea BREAAM Outstanding datorită unui design sustenabil, de înaltă calitate, în conformitate cu strategia ESG dezvoltată de SPEEDWELL.

Prin PALTIM Offices, ne dorim să creăm un mediu sigur, sustenabil, care stimulează performanța, este axat pe confort și oferă un echilibru mai bun între viața profesională și cea privată angajaților care vor lucra aici. Dorim să mulțumim echipei SPEEDWELL care a depus efortul necesar pentru obținerea autorizației de construire și suntem nerăbdători să ducem mai departe viziunea PALTIM.”, a menționat Didier Balcaen, CEO și cofondator SPEEDWELL.

PALTIM va fi comercializată de Griffes, agenția desemnată pentru a promova clădirea de birouri și multiplele sale facilități către comunitatea de afaceri din Timișoara.

Timisoara se află de mult în așteptarea unei dezvoltări imobiliare complexe, care să ofere beneficiile promise de PALTIM: specificații tehnice avansate, etaje modulare care să răspundă noilor moduri de lucru hibride și o integrare armonioasă cu mediul înconjurător – râul Bega și parcul central din vecinătate“, a adăugat Andreea Paun, Managing Partner Griffes.

Lucrările de construcție pentru prima clădire rezidențială și pentru vila monument sunt deja în curs de desfășurare, în timp lucrările pentru dezvoltarea birourilor urmează să demareze în acest an.

Data de livrare pentru clădirea de birouri PALTIM este estimată pentru T3 2024.


SPEEDWELL are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând RECORD PARK în Cluj-Napoca, The IVY, TRIAMA Residence, MIRO, THE MEADOWS, CityZen și SpacePlus în București, PALTIM în Timișoara și RIVERSIDE City în Râmnicu-Vâlcea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

GP delivers 4,200 m2 to Golden Provider Distribution at VGP Park Bucharest Nord

Articolul următor

MIPIM Awards 2023. The shortlist is out! – Best Office & Business Project

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share