Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pași spre deschiderea restaurantului și brutăriei sub brandul „Piața 9” în Cetatea Oradea

Honest Food S.R.L, deținătoarea brandului „Piața 9”, a solicitat Comisiei municipale de urbanism și amenajare a teritoriului (CMUAT) aviz Arhitect Șef pentru reabilitare fațadă și reparații învelitoare Corp H din Cetate. Societatea urmează să deschidă aici mai multe spații de alimentație publică, respectiv un restaurant, o cafenea, o brutărie și o cofetărie.

Firma a obținut deja o autorizație de construcție pentru recompartimentare și amenajări interioare și exterioare la corpul H, lucrările fiind în curs de executare, acum solicitând comisiei doar o completare a lucrărilor avizate.

În urma lucrărilor de decopertare a învelitorii, s-a ajuns la concluzia că este necesară înlocuirea acesteia, iar în acest context s-a solicitat și reabilitarea fațadei, care va trebui să concorde cu paletarul de culori impus de țiglele de argilă arsă. Documentația va fi apoi supusă avizării Comisiei Zonale de Monumente”, a explicat Radu Fortiș, arhitectul-șef al orașului.

Proiectul prevede utilizarea de vopsea silicatică pentru fațadă, folosirea unei tencuieli exterioare poroase pentru soclu, ferestre din lemn de esență tare, uși din lemn de esență tare, învelitoare din țigle de argilă arsă dublu, jgheaburi și burlane din tablă de cupru.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centru de formare medicală în cadrul Staționarului 3 (Maternitatea) Oradea

Articolul următor

Somarest este noul chiriaș al VGP Park Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share