Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bayer a școlit pomicultorii la Cluj

Concernul german a derulat un simpozion regional dedicat pomicultorilor la Centrul de Cercetări pentru Biodiversitate.

Evenimentul organizat de compania Bayer România în parteneriat cu Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală (FHADR) a avut loc la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară.

Simpozionul regional a fost deschis de către decanul FHADR, Viorel Mitre. La eveniment au participat studenți, profesori și specialiști din domeniul pomiculturii. Invitat special a fost Laurențiu Florin Petrache, Crop Manager Culturi Horticole la Bayer România.

Cu această ocazie, pomicultorii clujeni, actuali sau în devenire, au aflat soluțiile specifice pe care le propune Bayer, dar și recomandările specialiștilor în domeniu. Bayer este o companie globală cu competenţe în domeniul ştiinţelor vieţii: medicină şi agricultură.

Concernul are sediul la Leverkusen (Germania), cu activitate internațională în industriile chimică și farmaceutică. Bayer există ca firmă, din 1863, la Barmen, în prezent sector al orașului Wuppertal. Fondatorii săi sunt antreprenorii germani Friederich Bayer și Johann Friedrich Weskott.

Bayer a fuzionat, în 1925, cu concernul chimic IG Farben. În 1951, Bayer a redevenit companie de sine stătătoare, sub denumirea inițială. Grupul avea afaceri de 44 de miliarde de euro în 2021, dispunând de 99.637 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Ioan Savu, administratorul constructorului Avril, societate care alături de Delcar execută lucrările, a explicat ce se întâmplă în zona de restaurante

Șantierul Avril va proteja afacerile restaurantelor din centrul Zalăului

Articolul următor

Maschio Gaspardo a aniversat 20 de ani de la inaugurarea fabricii de la Chișineu-Criș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share