Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sală Polivalentă din Bistrița devine TeraPlast Arena

Complexul din Bistrița va purta numele TeraPlast Arena cel puțin până în anul 2028, în urma unui contract semnat pentru 600.000 de lei pe an.
Imagini din timpul edificării noului obiectiv sportiv din Bistrița

Grupul industrial a câștigat licitația de închiriere a spațiilor publicitare pentru Sala Polivalentă.

Complexul din Bistrița va purta numele TeraPlast Arena cel puțin până în 2028, în urma unui contract semnat pentru 600.000 de lei pe an. Grupul a extins astfel susținerea sa pentru Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

Acordul de asociere a fost încheiat în urma unei licitații publice, care a avut ca obiect închirierea spațiilor publicitare, inclusiv denumirea sălii. Acesta este valabil pe cinci ani, cu posibilitatea de prelungire prin act adițional.

De la handbal, la toată sala

„E un nou parteneriat pentru performanță între TeraPlast și comunitatea locală. Suntem sponsor al echipei de handbal, echipa de suflet a bistrițenilor, și al întregului club sportiv din Bistrița de ani buni. Extinderea acestei colaborări prin participarea noastră la această licitație era naturală. Responsabilitatea socială și interesul vizavi de dezvoltarea și bunăstarea comunității fac parte din cultura organizației noastre, iar atenția se îndreaptă în special către educație și sport.

Acest nou acord cimentează susținerea noastră pentru clubul local, pentru cultivarea talentelor și creșterea unor noi sportivi de performanță. Bistrița are acum o sală modernă, la cele mai înalte standarde de calitate și condiții de joc, așa cum merită clubul, sportivii și toți locuitorii orașului”, a afirmat Alexandru Stânean, CEO al TeraPlast.

Sponsorizări de 1,8 milioane

Noua Sală Polivalentă a fost finalizată în 2022, în urma unei investiții de 27,3 milioane de euro, cu finanțare asigurată atât de la bugetele național și local. Anul trecut, TeraPlast a consemnat sponsorizări de 1,8 milioane de lei.

Grupul este implicat activ în proiecte de responsabilitate socială și de protejare a mediului înconjurător, care pun accent pe dezvoltarea durabilă, echitabilă și inclusivă a societății și economiei. Acesta este compus din companiile TeraPlast, TeraGlass, TeraPlast Recycling, TeraBio Pack și Somplast.

Sală cu 2.600 de locuri

Societatea de construcții Frasinul a finalizat Sala Polivalentă din Bistrița, o investiție inițiată de Consiliul Județean și finanțată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții. TeraPlast Arena are o suprafață de 7.350 mp a sălii și o suprafață întreagă a complexului de 3 ha. Complexul are o capacitate de 2.661 de locuri.

Acesta include zone de vestiare, sală de forță, cabinet medical, de recuperare, birouri, cabinet medical, sală de conferinţe, zonă pentru mass-media, cafenea și restaurant, 3 birouri și spații de depozitare. În exteriorul sălii sunt terenuri exterioare de sport. Au fost construite alei carosabile, alei pietonale, zone verzi. Complexul sportiv și terenurile sportive sunt împrejmuite. Aici sunt amenajate 435 locuri de parcare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
La Timișoara a apărut o unitate de tip Drive Thru, iar la Arad, una clasică de tip KFC, conform raportului anual pe 2022 al Sphera Franchise Group (SFG).

Rețeaua KFC s-a extins în Banat

Articolul următor
Afacerile grupului clujean AROBS au urcat, anul trecut, cu 58% peste 2021, iar majorarea profitului net a fost în marjă netă de 15%. „În 2022, am avut parte de o activitate deosebit de intensă.

AROBS țintește statutul de unicorn

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share