Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Profi pune pe rafturi bunătățile din Bistrița

Magazinele selecționate de rețeaua Profi Rom Food (PRF) sunt cele de pe străzile Cuza Vodă și Grănicerilor - municipiul Bistrița și din Piața Libertății - orașul Beclean.

Supermarketurile Profi din județul Bistrița-Năsăud au început comercializarea produselor locale, după modelul patentat deja în Cluj și Dâmbovița.

Magazinele selecționate de rețeaua Profi Rom Food (PRF) sunt cele de pe străzile Cuza Vodă și Grănicerilor – municipiul Bistrița și din Piața Libertății – orașul Beclean. “Este o inițiativă a colegului meu, deputatul Bogdan Ivan Gruia, menită să vină în sprijinul și în susținerea producătorilor locali și a tradițiilor culinare locale. Felicitări, Bogdan pentru implicarea în susținerea producătorilor locali!

Bunătăți din lapte provenit de la fermele locale, preparate și maturate ca odinioară, miere de albine produsă de gospodari adevărați, mezeluri și alte delicatese afumate, preparate din pește, pâine coaptă pe vatră, preparată după rețete autentice, transmise din generație în generație, dulcețuri cu gustul copilăriei din casele bunicilor, zacuscă și compot sunt doar o parte din produsele ce se vor găsi pe raftul magazinelor Profi și ne vor încânta papilele gustative, cu autenticitatea gustului tradițional românesc”, a anunțat Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean (CJ) Bistrița Năsăud.

Acesta i-a felicitat pentru concretizarea inițiativei pe directorul general adjunct, Călin Costinaș, și directorul de sustenabilitate al PRF, Dana Sârbu, pentru proiectele pe care le implementează, că susțin ideile de dezvoltare și un viitor sustenabil. Pe de altă parte, oficialul CJ a îndemnat bistrițenii să consume “cele mai proaspete și sănătoase produse tradiționale românești”.

Raftul cu Bunătăți Locale este o inițiativă a PFR concretizată în magazine selectate din județele Bistrița-Năsăud, Dâmbovița și Cluj. Proiectul reprezintă o selecție de preparate realizate după rețete tradiționale de către mici producători locali din zone precum Brănești, Braniștea, Cornești, Crevedia, Moțăieni, Ulmi, Târgoviște, Sibiu, Cluj, Bistrița-Năsăud sau Turda.

PRF dispune de 1.600 de magazine în România și are 25.000 de angajați în 760 de localități, fiind cel mai mare angajator din comerțul din țara noastră. Rețeaua este deținută de Mid Europa Partners (MEP) care a preluat PRF de la fondul de investiții Enterprise Investors printr-o tranzacție de 533 de milioane de euro.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
LevelUP Health & Life Sciences Accelerator este lansat împreună cu sprijinul EIT Health, în cadrul programului Drive. Prin intermediul acceleratorului echipele vor primi suport din partea experților pentru accelerarea comercializării, validării, promovării și vânzării soluțiilor, obținerea autorizațiilor sau accesarea surselor de finanțare.

Apare LevelUP, primul accelerator dedicat startup-urilor din sănătate și științele vieții

Articolul următor
OSUBB condamnă decizia de adoptare a regulamentului de taxe pentru anul universitar 2023-2024. “În urma hotărârii adoptate de către membrii Senatului Universitar, în cadrul mai multor facultăți s-au stabilit majorări nejustificate ale taxelor de școlarizare,  până la 38,9% față de cele precedente.

Taxe mai mari la “Babeș-Bolyai”. Studenții: “16.000 dintre noi vor fi afectați”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share