Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Două amfiteatre inaugurate de Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj

Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu
Universitatea clujeană are acum două amfiteatre moderne | Foto: UMFIH

Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu (UMFIH) Cluj a finalizat investiții în noi obiective educaționale.

“Continuăm investițiile în infrastructura didactică a UMFIH. Am avut bucuria de a inaugura, alături de colegii mei, două amfiteatre importante pentru buna desfășurare a actului educațional din cadrul universității noastre. Acestea sunt amfiteatrul CFR, care de acum va purta numele prof. dr. Marius Motocu și amfiteatrul Facultății de Medicină Dentară de pe str. Moților 33”, a anunțat rectorul UMFIH, Anca Buzoianu.

Pentru a asigura condiții optime pentru desfășurarea activităților din cadrul campusului universitar B. P. Hasdeu, în ultimii trei ani UMFIH a implementat investiții majore privind modernizarea amfiteatrelor, sălilor de curs și căminelor. Anul trecut, instituția a dat în folosință Căminul VII după o reabilitare și modernizare de 9,6 milioane de lei, din fonduri proprii și de stat, lucrări care au durat o jumătate de an.

Căminul dispune de o sală modernă de fitness și de un centru de consiliere psihologică și orientare profesională. În cămine studenții au internet de mare viteză gratuit, pot accesa toate resursele bibliotecii UMFIH de pe dispozitivele mobile. De asemenea instituția a extins serviciile oferite de masă, amenajând un nou restaurant în clădirea de pe str. G. Marinescu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

POLAND at MIPIM 2023: Opportunities for International Investors

Articolul următor

Techstars Startup Weekend - accelerator de afaceri în domeniul tehnologiei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share