Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Liderii securității cibernetice din NTT DATA s-au adunat la Cluj

Compania NTT DATA Romania a găzduit, la Cluj-Napoca, reuniunea liderilor din domeniul securității cibernetice a NTT DATA Inc.

Complexul de birouri NTT Tower a găzduit o importantă întâlnire a liderilor din grupul  japonez de tehnologie.

Atelierele de lucru desfășurate timp de trei zile au reunit liderii ai NTT DATA și NTT DATA Services din Japonia, Europa și America.

Aceștia au conturat și au definit o strategie globală și soluții în domeniul securității cibernetice. Managementul NTT DATA și experții internaționali au venit să dimensioneze corect domeniul protecției datelor, dar și piața informatică.

Scopul lor este de a asigura continuitatea afacerilor companiilor cu care lucrează, dar și cadrele legale de protecție cibernetică, totul cu ajutorul metodologiei și a celor mai noi tehnologii.

NTT DATA – parte a NTT Group, este o companie inovatoare de servicii IT cu prezență globală și sediul central în Tokyo (Japonia). Aceasta sprijină clienții în transformarea digitală a business-ului prin consultanță, soluții de industrie, managementul proceselor de business și digitalizarea serviciilor IT.

Compania are o prezență globală în 50 de țări. În 2016, compania și-a schimbat numele în NTT DATA Romania, obținând o nouă identitate. În același an a inaugurat noului sediu din Cluj, NTT DATA Tower. În 2021, Maria Metz a fost numită drept nou CEO al NTT DATA Romania.

Compania grupează peste 2.000 de oameni care își desfășoară activitatea în șapte centre universitare din România și Serbia (Cluj-Napoca, București, Iași, Timișoara, Brașov, Sibiu și Novi Sad).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Conferința “Connect the eHeatlth Community” ne-a oferit ocazia să schimbăm experiențe, să învățăm noi perspective și oportunități din ecosistemul Digital Health alături de profesioniști, experți și studenți din domeniu", a rezumat Bianca Muntean, director executiv al TITC.

Digitalizarea sănătății, în vizorul informaticienilor clujeni

Articolul următor

Transavia distinsă cu premiul Sustainability Project of the Year: ENVIRONMENT în cadrul galei Business Review Awards

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) a anunțat prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.
Citeste mai mult

TIFF atrage turiștii străini în Ardeal

70% dintre participații care nu sunt din Cluj vizitează orașul pentru TIFF, potrivit unui studiu al Universității Babeș-Bolyai…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share