Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Muzeul Național Brukenthal din Sibiu cheamă designerii și graficienii la un concurs pentru o nouă identitate vizuală

Muzeul Național Brukenthal din Sibiu organizează un concurs pentru o nouă identitate vizuală a instituției. Potrivit regulamentului, profilul muzeului, dar și secțiile care fac parte din cadrul instituției vor sta la baza viitoarei identități. La concurs pot participa designeri și graficieni, profesioniști sau încă studenţi, din România, iar autorul celei mai bune idei va încheia un contract de prestări servicii în valoare de 4.500 lei. Ca model de creare a noii identități vizuale a muzeului sibian este oferit cazul Muzeului orașului Oradea.

Administrația Muzeului Național Brukenthal a făcut public un regulament în baza căruia va avea loc concursul pentru o nouă identitate vizuală a instituției. Potrivit regulamentului, scopul concursului îl constituie definirea identităţii grafice pentru Muzeul Naţional Brukenthal ţinându-se cont de profilul acestei instituţii, cât și de muzee și secţiile care fac parte din cadrul Muzeului Naţional Brukenthal: Artă Europeană, Artă românească, Muzeul de Istorie Casa Altemberger, Muzeul de Istorie a Farmaciei, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Cinegetic August von Spiess, Muzeul de Artă Contemporană, Laboratorul de restaurare și Brukenthal Kids.

Concursul este public și va avea loc într-o singură fază. Sunt îndemnați să participe cu idei designeri și graficieni, profesioniști sau încă studenţi, din România, înscrierea nefiind condiționată de plata vreunei taxe.

Potrivit regulamentului, cea mai bună propunere va fi aleasă de un juriu, care va stabili în final ierarhia finală și un singur câștigător al concursului. Juriul este asistat în deliberări şi evaluare de către directorul economic și juristul instituţiei, fără să aibă drept de vot, se mai precizează în document.

Înainte de a intra în concurs, o comisie tehnică din trei persoane va verifica propunerile grafice primite și înregistrate de secretariat. Comisia va elimina din jurizare acele proiecte în cazul cărora constată abateri de la regulament.

Așadar, conform calendarului, concursul a fost lansat azi dimineața, iar începând cu ora 15:00 va avea loc înscrierea în competiție. Jurizarea concursului va avea loc pe data de 10 aprilie, tot atunci, la ora 15:00, urmând să fie anunțate rezultatele concursului pe site-ul oficial al instituției și pe pagina de Facebook.

Premiul, în valoare brută, este următorul: încheierea unui contract de prestări servicii în valoare de 4500 lei, acordat câştigătorului. Promotorul se angajează să achite premiul după finalizarea materialelor căștigătoare. Proiectul căștigător poate suferi modificări în urma dialogului dintre Iniţiator și castigător. „Concurentul declarat câştigător nu are dreptul de a angaja, în scopul îndeplinirii contractului de aplicare a propunerii grafice, persoane fizice care au fost implicate în procesul de verificare/evaluare a proiectelor depuse în concurs, pe parcursul unei perioade de cel puţin 12 luni de la încheierea contractului, sub sancţiunea nulităţii contractului respectiv pentru cauză imorală”, se mai menționează în regulamentul concursului.

Administrația muzeului sibian oferă ca exemplu de inspirație identitatea vizuală a Muzeului orașului Oradea:

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

RUSTLER România lansează divizia “RUSTLER Properties”

Articolul următor
Conferința “Connect the eHeatlth Community” ne-a oferit ocazia să schimbăm experiențe, să învățăm noi perspective și oportunități din ecosistemul Digital Health alături de profesioniști, experți și studenți din domeniu", a rezumat Bianca Muntean, director executiv al TITC.

Digitalizarea sănătății, în vizorul informaticienilor clujeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share