Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

KFC își deschide restaurante în benzinăriile de pe Autostrada 1

Sphera Franchise Group (SFG), holdingul care administrează brandul KFC pe plan local, va inaugura primele sale restaurante în cadrul unor benzinării în urma unui parteneriat cu Rompetrol.

Valoarea investiției într-o asemenea unitate se ridică până la 400.000 de euro, iar primele vor apărea în județele Hunedoara, Arad și Timiș.

Sphera Franchise Group (SFG), holdingul care administrează brandul KFC pe plan local, va inaugura primele sale restaurante în cadrul unor benzinării în urma unui parteneriat cu Rompetrol. KFC Drive Thru Pecica și KFC Orăștie sunt unitățile din incinta unor stații de combustibil de pe A1. Investiția în noul format de restaurant se situează între 350.000 și 400.000 euro, în funcție de complexitatea serviciilor oferite.

„Deschiderea acestor restaurante marchează începutul unei colaborări mai ample, prin care extindem prezența brandului în contexte de consum neașteptate, dar cu potențial ridicat, aducând valoare adăugată atât clienților noștri, cât și celor care, în călătoriile lor, trec pragul benzinăriilor Rompetrol unde suntem prezenți” a declarat Călin Ionescu, CEO al SFG.

Noile unități au suprafața de 160 mp și beneficiază de 24 de locuri la mese în interior. Cea din Pecica are inclusă linie pentru plasarea comenzilor direct din mașină. Ambele sunt echipate cu kiosk-uri de comandă, meniuri digitale, panouri digitale care afișează ordinea comenzilor și progresul lor.

Odată cu inaugurarea celor două restaurante, KFC va crea 50 de locuri de muncă, practicând un venitul mediu de 3.000 de lei după trei luni de angajare. Pecica și Orăștie sunt primele unități de acest fel, iar următoarea de pe A1 va fi inaugurată la Giarmata. KFC numără în România 97 de unități, fiind cel mai mare lanț din țară ca număr de locații.

SFG, cel mai mare grup din industria de food service din România, deține companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Taco Bell în România, Republica Moldova și anumite zone din Italia. Grupul deține 175 de restaurante pe cele trei piețe și are 5.000 de angajați. Printre competitorii săi din România se numără McDonald’s, Subway, Burger King, Spartan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Buget de 1,4 miliarde de euro pentru mediul privat, instituții publice și ONG-urile din Regiunea Centru

Articolul următor
La finalul lui 2022, Aquabis a depus documentația în vederea accesării de fonduri europene pentru finanțarea proiectului de digitalizare a infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Bistrița – contorizare inteligentă.

Aquabis va monta 11.000 de contoare inteligente

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share