Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

P3 Logistic Parks a încheiat tranzacții pentru 98.500 mp în anul 2022

P3 Logistic Parks a anunțat rezultatele activității de leasing pentru anul 2022 în România. Evoluția sectoarelor de retail, logistică și transport, împreună cu suita de facilități moderne disponibile în parcul industrial de pe Autostrada A1 au adus pentru dezvoltatorul european contracte pentru peste 98.500 de metri pătrați de spații logistice și birouri.

Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, declară: “2022 a fost anul care a confirmat faptul că cele mai mari provocări nu pot fi anticipate, iar șansa de reușită este tot timpul un exercițiu de echipă bazat pe perseverență, consecvență și gândire laterală. În ciuda războiului de la graniță și a scumpirilor generalizate, anul trecut a fost un an bun pentru P3 România. Prin diversitatea facilităților din parcul P3 Bucharest A1, și nu numai, clienții noștri ne-au rămas alături, rata de retenție fiind, în continuare, foarte ridicată. Sub auspiciile dinamicii pieței, sectoarele care au performat cel mai bine în cazul locației noastre au rămas aceleași, și anume retialul și serviciile logistice. Piața se stabilizează, nu mai crește la fel de mult ca în perioada pandemiei, însă este o creștere constantă, sănătoasă, iar noi suntem pregătiți pentru a răspunde cu încredere solicitărilor actualilor și viitorilor noștri clienți.”

Din totalul de închirieri, 88% reprezintă cererile de la clienții existenți, care și-au reînnoit contractele (54.000 mp) și au extins suprafața spațiilor închiriate (33.000 mp). Clienții noi ocupă 11% din totalul tranzacțiilor (11.500 mp), iar contractele pe termen scurt cumulează suprafețe de 7.500 mp. Aceste rezultate arată creșterea susținută a activității clienților existenți și, în consecință, nevoia de a-și mări spațiile de depozitare.

Companiile de logistică reprezintă jumătate din contractele nou încheiate pe parcursul anului trecut. Chiriași importanți precum Altex, Acimoda, Yusen si SLS Cargo și-au prelungit sau extins suprafețele în P3 Bucharest A1. De asemenea, dezvoltatorul a primit în comunitatea sa locală doi noi chiriași, companiile ALEF Distribution și FAN Courier. Noul spațiu închiriat de liderul serviciilor de curierat din România a devenit principalul hub de curierat din vestul Bucureștiului, deservind toți clienții FAN Courier din această zonă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În urma publicării rezultatelor preliminare ale BT, previzionăm, pentru următoarele 12 luni, un preț-țintă cuprins în intervalul 21,80-22,43 lei/acțiune.

Acțiunea Banca Transilvania, creditată pozitiv în acest an

Articolul următor
Compania Delgaz Grid, din grupul german E.ON, va investi 10 milioane de lei în proiectul de modernizare a distribuției gazelor naturale pe 38 km.

Delgaz Grid are în plan să absoarbă 700 de milioane de euro din fonduri europene pentru investiții

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share