Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Programul Regional Vest are acum pagină proprie de Facebook

Toate informațiile legate de fondurile europene disponibile în cadrul noului Program Regional Vest 2021 – 2027, programul de finanțare croit special pe nevoile regiunii, se găsesc acum și pe o pagină proprie de Facebook. Pentru a veni în întâmpinarea potențialilor beneficiari și a tuturor celor interesați de finanțările europene destinate dezvoltării regionale, programul administrat de ADR Vest poate fi găsit pe rețeaua de socializare, aici .

Pe această pagină sunt disponibile toate informațiile referitoare la implementarea PR Vest: noutăți despre finanțările disponibile prin noul program și evenimente tematice, despre consultările publice și ghidurile de finanțare, calendarul apelurilor de proiecte, întâlniri de lucru, webinarii, prezentări șamd.

În paralel, continuă activitatea și pe pagina de Facebook a ADR Vest, unde se vor publica informații despre toate activitățile derulate de Agenția pentru Dezvoltare Vest.

Programul Regional Vest 2021-2027 este principalul instrument de finanțare din fonduri europene care sprijină competitivitatea, creșterea economică, îmbunătățirea calității vieții și dezvoltarea durabilă a Regiunii Vest, și va beneficia de 1,18 miliarde de euro.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest îndeplinește rolul de Autoritate de Management pentru Programul Regional Vest.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

FOTOREPORTAJ. Pentagonul Excelenței, la Simpozionul de Primăvară DAFCOCHIM

Articolul următor

Firmele cu cele mai mari profituri din Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share