Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Agenție a Congresului American, în vizită la UBB Cluj

Din partea COIL au participat Jane Sargus, director executiv, și Maura Shelden, director adjunct.

Rectorul Universității Babeș-Bolyai (UBB), Daniel David, i-a primit pe reprezentanții Congresional Office for International Leadership (COIL), agenție a Congresului American, și American Councils Romania (ACR).

Din partea COIL au participat Jane Sargus, director executiv, și Maura Shelden, director adjunct. ACR a fost reprezentată de Eliza Chirilă-Pop, director, și Andrei Vitiuc, coordonatorul programului Open World în România. A participat și Sergiu Mișcoiu, directorul Centrului de Cooperări Internaționale al UBB.

Discuțiile s-au focalizat pe programul Open World, administrat de COIL, singura agenție internațională de schimb (mobilitate de persoane) din legislativul american. Programul încurajează atât apropierea Congresului American de diverse regiuni ale lumii, cât și schimburi care pun în contact liderii emergenți din diverse țări ale lumii cu profesioniști americani.

Din partea COIL au participat Jane Sargus, director executiv, și Maura Shelden, director adjunct.

Cele două părți au abordat teme relevante pentru UBB și cele două instituții americane, inclusiv implicarea institiției clujene în programele deja existente dedicate securității cibernetice.

UBB reprezintă cea mai mare comunitate academică din țară: 55.000 de oameni, din 15 localități și 11 județe. În urma auditului internațional QS STAR, UBB a fost confirmată ca prima universitate world-class din România. UBB a fost acceptată în Guild, organizație unora din cele mai prestigioase universități din Europa, și este parte a alianței universităților europene Eutopia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Prima vizită a ministrului muncii și solidarității sociale, Marius Budăi, a fost în parcul industrial Tetarom din Cluj-Napoca, la grupul de companii EnergoBit, unul dintre principalii producători de echipamente energetice din România.

Ministrul muncii, tur de forță prin fabricile Clujului. Opriri la EnergoBit și ASA Cons

Articolul următor

Gala Elitelor Arădene ediția a II-a va avea loc în 18 martie 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share