Ministrul Petre Daea, împreună cu ministrul Agriculturii din Iordania, în vizită la o fermă de ovine din Hunedoara

Fermele românești de ovine devin tot mai atractive pentru reprezentanții țărilor arabe. Mai ales în preajma apropierii sărbătorilor pascale, dar nu numai. Se știe că o mare parte a mieilor și oilor românești sunt exportate în țările arabe.

Marți, 14 martie 2023, o delegație formată din ministrul Agriculturii din România, Petre Daea, ministrul Agriculturii din Iordania, Khaled Hneifat și mai mulți oameni de afaceri au vizitat județul Hunedoara.

„Această vizită este un privilegiu pentru noi cu atât mai mult cu cât cei doi demnitari și-au manifestat dorința de a vizita o fermă de ovine din comuna Romos. Mă bucur că activitatea fermierilor hunedoreni este prezentată ca exemplu solid de bună practică în domeniul zootehniei la nivel european! Datorită eforturilor depuse de fermieri și de specialiștii din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, România are șansa uriașă de a transforma agricultura românească într-una competitivă! Județul Hunedoara se află pe drumul modernizării agriculturii și al creșterii potențialului agricol, iar vizita de astăzi este o dovadă puternică în acest sens”, a scris pe pagina sa de Facebook președintele CJ Hunedoara, Nistor Laurențiu.

 

Exit mobile version