Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pe urmele giganților, în Iulius Parc

Iulius Parc s-a transformat într-un tărâm fermecător care merită explorat de către toți iubitorii mici și mari de dinozauri. 

În Iulius Parc, mai poți descoperi până în 26 martie, o lume fascinantă, veche de sute de milioane de ani, ce reunește peste 30 de dinozauri reproduși în mărime naturală.

Iulius Parc s-a transformat într-un tărâm fermecător care merită explorat de către toți iubitorii mici și mari de dinozauri. În zona peluzei mici vei vedea specii de dinozauri datate din perioada Cretacicului și Jurasicului, replicate cu ingeniozitate din diferite materiale, pentru a reda, într-un mod cât mai real, o experiență complexă. Printre ei se numără Stegosaurus, Tyrannosaurus Rex, Brontosaurus, dar în total te așteaptă peste 30 de exponate animatronice.

Expoziția poate fi vizitată zilnic în intervalul orar 10.00-20.00, iar taxa de intrare în lumea dinozaurilor este de 25 lei. Însă, princhindeii cu vârstă mai mică de 3 ani au intrarea liberă, toți copiii care vin în grupuri mai mari de 25 de persoane primesc gratuit un tichet la „Dino Ride”.

Fiecare 5 copii pot să vină cu un însoțitor adult, a cărui intrare este gratuită. De asemenea, persoanele cu dizabilități, alături de un însoțitor, au intrarea liberă.

Bonus, dacă mergi la Centrul Info cu tichetul de la intrare și un bon de cumpărături efectuate în Iulius Mall, în valoare de 100 de lei, ai șansa să primești pe loc un premiu surpriză în zilele: 18, 19, 25 și 26 martie.

Și dacă tot ai ajuns la Iulius Mall și te-ai ocupat deja și de curățenia de primăvară din dulap,  ajută-ne să umplem umerașele de la etajul 1, zona Adidas, dar și cele din UBC Tower și UBC Riviera, cu haine care vor primi o a doua șansă.

Aici vei găsi, până pe 20 martie, punctele de colectare ale celor de la ReClothing, care vor dona o parte din articolele vestimentare adunate către persoanele nevoiașe, iar pe altele le vor vinde în scopuri caritabile la târgul de primăvară al evenimentului deja cu tradiție – ReClothing.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dora, robotul de recrutare, ajunge la 1 milion de interviuri

Articolul următor

Vinurile Familiei Darabont expuse într-o expoziție selectă la 67 Pall Mall Londra

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share