Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vinurile Familiei Darabont expuse într-o expoziție selectă la 67 Pall Mall Londra

67 Pall Mall, o locație emblematică a Londrei când este vorba despre vin, a organizat marți, 14 martie o expoziție de vinuri create de femeile din Europa Centrală și de Est.

„Pentru a sărbători Ziua Internațională a Femeii, lista noastră scurtă de somelieri a fost transformată pentru luna martie pentru a prezenta vinurile create de niște femei incredibile din iubita noastră industrie a vinului. Vom vorbi cu femei inspiraționale în vin pe parcursul lunii martie, începând cu inimitabila Jane Anson”, a declarat organizatorii.

Printre vinurile participante s-au regăsit și vinurile Familiei Darabont din Biharia.

Standul Familiei Darabont

„Suntem onorați să ne expunem vinurile la 67 Pall Mall din Londra, unde femei talentate, producătoare de vinuri din Europa Centrală și de Est, se adună pentru a prezenta cele mai bune crame. Evenimentul este găzduit de Caroline Gilby MW, o expertă în vin de renume mondial”, au scris reprezentanții Familiei Darabont pe pagina lor de facebook.

Crama Familia Darabont a fost reprezentată la Londra de Betty Darabont.

„Evenimentul a fost organizat de master of wine-ul Caroline Gilby și Wine Communication. Au participat 24 de crame din șase țări:  România, Bulgaria, Moldova, Serbia, Ungaria și Slovenia”, ne-a informat Betty Darabont.

Potrivit acesteia, evenimentul a fost tip trade and press tasting, asta însemnând că invitații au fost toți din domeniu. În total au fost peste 100 de persoane care au degustat vinurile.

„Vinurile Familiei Darabont au fost foarte apreciate, mai ales soiurile autohtone cum ar fi Fetească Regală și Fetească Neagră. Dar și Orange Wine-ul din Riesling de Rhin și Pinot Noir-ul din gama Urme au fost apreciate”, ne-a sus Betty Darabont.

Betty Darabont a terminat un master în oenologie și viticultură în Montpellier și Geisenheim. Pe langă acestea a obținut și WSET Level 4 Diploma la Londra. Aceasta reprezintă una dintre cele mai înalte certificări pentru experții în vinuri recunoscute la nivel mondial.Certificarea se obține printr-un studiu cuprinzător al tuturor ariilor sectorului vitivinicol, de la studierea regiunilor viticole până la perfecționarea abilităților de degustare a vinurilor și multe altele.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Iulius Parc s-a transformat într-un tărâm fermecător care merită explorat de către toți iubitorii mici și mari de dinozauri. 

Pe urmele giganților, în Iulius Parc

Articolul următor
O echipă de patru studenți ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a Universității Babeș-Bolyai (FSEGA-UBB) Cluj a câștigat concursul internațional NIBS Worldwide Case Competition.

Viitorii economiști ai Clujului fac strategii pentru companiile din SUA

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share