Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Acord de protecție civilă între România și Emirate

Șeful DSU, Raed Arafat, s-a alăturat delegației conduse de președintele Klaus Iohannis în vederea semnării acordului de colaborare.

Instituțiile abilitate din cele două state au stabilit o formulă de cooperare în domeniul protecției civile.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) din Ministerul Afacerilor Interne, secretarul de stat Raed Arafat, s-a alăturat delegației conduse de președintele Klaus Iohannis în vederea semnării acordului de colaborare în domeniul protecției civile.

Acordul DSU cu Autoritatea Națională pentru Managementul Situațiilor de Urgență din Emiratele Arabe Unite creează posibilitatea celor două țări de a consolida și a crește capacitatea de a răspunde prompt și eficient la dezastre atunci când situația o impune.

De asemenea, acordul stabilește cadrul necesar de a realiza schimburi de informații și cunoștințe în domeniul situațiilor de urgență, caracterizate prin pregătirea personalului de intervenție român sau arab prin exerciții sau alte forme de a optimiza eficiența de răspuns în situații unde comunitățile sunt în pericol.

“DSU va continua acest proces de colaborare în domeniul situațiilor de urgență cu instituțiile de resort din alte state, rămânând consecvent obiectivului de consolidare și creștere a calității de răspuns a sistemului național integrat de urgență, în scopul salvării vieții cetățenilor”, a transmis conducerea instituției.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Planuri de crestere & tehnologii noi, concluziile Real Estate & Construction Forum 2023 - Business Mark

Articolul următor

Credite în sectorul creșterii animalelor pe baza adeverințelor de la APIA

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share