Consorțiu de cinci firme pentru gazonul de la Cluj Arena

Consiliul Județean (CJ) Cluj a semnat contractul pentru executarea lucrărilor de la Cluj Arena cu un consorțiul de firme declarat câștigător:  Sports Fields, Green City Care, Eco Garden Construct, Hobbit Integral, Elio Industrial.

Asocierea a obținut un contract de 2,6 milioane lei, fără taxa pe valoarea adăugată (TVA), pentru primenirea gazonului de pe cel mai mare stadion al județului.

Consiliul Județean (CJ) a semnat contractul pentru executarea lucrărilor de la Cluj Arena cu consorțiul de firme declarat câștigător:  Sports Fields, Green City Care, Eco Garden Construct, Hobbit Integral, Elio Industrial.

Ce execută societățile din consorțiu

Valoarea contractului este de 2,6 milioane de lei, fără TVA. “Valoarea estimată  inițial a fost de 3,2 milioane de lei, fără TVA, economiile finale fiind de 626.373 lei, fără TVA. Durata de execuție este de maximum 3 săptămâni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Lucrările sunt deja deja începute”, potrivit conducerii CJ Cluj.

Lucrările de la Cluj Arena se referă la înlocuirea gazonului existent, întreținere și exploatare a instalațiilor conexe; furnizarea și instalarea de gazon rulou natural; servicii de mentenanță a suprafeței de joc și a gazonului de pe taluzul din jurul stadionului; colectarea deșeurilor, transportul și depozitarea lor în rampe depozite autorizate.

Exit mobile version