Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lansarea centrului de inovare digitală Future of Innovation Technology – fii primul care află cum poți profita de serviciile de transformare digitală și finanțare a afacerii tale!

Bună, noi suntem Iceberg Plus și vrem să îți prezentăm cel mai important proiect al nostru pentru IMM-urile din Regiunea Centru – centrul de inovare digitală Future of Innovation Technology sau, pe scurt, FIT EDIH! Centrul nostru de inovare digitală este co-finanțat de Comisia Europeană prin programul Europa Digitală, precum și de Guvernul României prin Programul Operațional Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare (POCIDIF).

 

Misiunea noastră este să oferim servicii de sprijin pentru transformarea digitală a firmei tale. Putem oferi aceste servicii prin finațare europeană unui număr limitat de firme din Regiunea Centru, așa că grăbește-te să intri în comunitatea noastră, pentru a beneficia de această oportunitate!

 

Cum te putem ajuta să-ți crești afacerea:

  • îți vom prezenta cele mai recente tehnologii digitale și vom afla, prin simulări și teste, dacă merită să investești în ele, pentru a reduce riscul financiar al afacerii tale;
  • vom intermedia comunicarea ta cu furnizorii de tehnologie din ecosistemele noastre de inovare pentru a beneficia de soluțiile optime pentru compania ta;
  • te vom ajuta să identifici finanțările compatibile cu ideea ta de afaceri și vom contribui la definitivarea ideii tale de ideea de proiect pentru a putea solicita finanțare;
  • te vom ajuta să creezi un plan de adopție a tehnologiei în firmă, și vă vom instrui pe tine și pe angajații tăi pentru a putea folosi tehnologii digitale ca să accesați noi piețe;
  • vom identifica posibili parteneri pentru afacerea ta din domeniul cercetării, de la care să preiei produse sau procese inovative în fluxurile tale de business.

 

Poți beneficia de aceste servicii în cadrul unor evenimente deschise ori sesiuni individuale de lucru, cu furnizori de tehnologie, formatori sau experți interni, la sediul tău  sau în cadrul infrastructurilor FIT EDIH.

 

Ești eligibil pentru a beneficia de serviciile FIT EDIH dacă:

  • Ai o microîntreprindere sau o întreprindere mică ori mijlocie;
  • Ai sediul social sau puncte de lucru în oricare din cele 6 județe ale Regiunii Centru;
  • Activezi în domeniul medical, al producției, mobilității urbane și smart city, turismului sau comerțului;
  • Devii parte din comunitatea FIT EDIH. Primul pas este să participi la conferința din 4 aprilie!

 

Te-am convins? Completează formularul de pe pagina noastră web și vino pe 4 aprilie la Sala Parc, Complexul Lux Divina din Brașov pentru a ne cunoaște mai bine!

 

Nu ți-am răspuns la toate întrebările? Scrie-ne toate curiozitățile tale la comunicare@iceberg.plus!

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

THEODORA GOLF CLUB, cel mai mare resort de golf din România, dă startul unui nou sezon  

Articolul următor

Povestea stațiunii Moneasa, de la mărire la decădere, scrisă de Andrei Ando

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share