Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul de Paști Oradea va avea loc în perioada 7 – 17 aprilie 2023 în Cetatea Oradea

Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, organizează Târgul de Paști în perioada 7-17 aprilie 2023.

 

În acest an, gazda târgului va fi Cetatea Oradea, care devine punctul de atracție al Sărbătorilor Pascale orădene, atât prin decorurile tematice de primăvară, cât și prin multitudinea de activități pentru copii și familii. Vizitatorii târgului se vor bucura, cu mic, cu mare, de mâncăruri gustoase, spectacole culinare cu rețete tradiționale, food trucks, produse locale, picturi pe față, labirintul iepurașilor, activități pentru copii, ateliere educative, yoga, cadouri inspirate și scenete de teatru.

Program bogat

Programul ediției 2023 a Târgului de Paști Oradea este bogat în activități tematice, dar și în ceea ce privește jocurile și poveștile pentru cei mici și mari. Copiii și adolescenții vor fi în centrul atenției, fiind așteptați în fiecare zi a evenimentului cu ateliere de creație, tir cu arcul, spectacole de teatru și magie, modelaj de baloane și picturi pe față – una din activitățile lor preferate. Părinții se vor putea bucura de spectacole culinare cu specific tradițional bihorean, wine corner, de sesiuni yoga și de o prezentarea de modă intitulată Folk-a-porter.

Curtea Cetății Oradea va fi cuprinsă de culori vesele și decoruri desprinse din poveștile tradiționale, fiind pregătită să primească așa cum se cuvine toți vizitatorii.

Programul zilnic și lista completă a activităților târgului vor putea fi consultate pe site-ul www.targuldepastioradea.ro și pe pagina de Facebook: @targuldepastioradea.

Pentru a facilita accesul la eveniment în contextul lucrărilor din Piața Emanuil Gojdu, organizatorii propun rute alternative pentru pietoni, bicicliști, autoturisme și pentru cei care doresc să folosească mijloacele de transport în comun. Rutele vor fi prezentate pe pagina de Facebook a evenimentului. În perioada de desfășurare a Târgului de Paști autobuzul turistic va avea oprire excepțională și în proximitatea Cetății Oradea pentru a facilita accesul turiștilor care vor alege o astfel de călătorie.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Institut de Oncologie la Timișoara, Spitalul Municipal la Lugoj și Maternitate la Arad. Ministrul Rafila a semnat contractele de finanțare

Articolul următor

FRANCIZA GICA - O oportunitate de business pentru cei care vor să deschidă o afacere

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share