Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Frasinul a ajuns la afaceri anuale de 50 de milioane de euro

Compania Frasinul Anieş, din judeţul Bistriţa-Năsăud, deţinută de Larionesi, a raportat, pentru 2022, afaceri de 250 de milioane de lei, în creştere cu 32,6% faţă de anul anterior

Business-ul antreprenorului Traian Larionesi din Bistriţa-Năsăud a fost mai mare mai mare cu 32% față de anul precedent.

Compania Frasinul Anieş, din judeţul Bistriţa-Năsăud, deţinută de Larionesi, a raportat, pentru 2022, afaceri de 250 de milioane de lei, în creştere cu 32,6% faţă de anul anterior, conform ZF. Frasinul a avut, anul trecut, un profit net de 9,5 milioane de lei, mai mult cu 60% faţă de anul precedent, când constructorul bistriţean a înregistrat 5,9 milioane. Compania avea 214 angajaţi în 2022.

Anul trecut, Frasinul a finalizat o lucrare de 27 de milioane de euro, finanţată de Compania Naţională de Investiţii, în construirea unui complex sportiv cu o sală polivalentă de 3.000 de locuri în localitatea Unirea, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Complexul cuprinde terenuri exterioare de sport, o pistă de alergare cu opt culoare, un hotel cu 30 de camere.

Frasinul este societatea care a realizat, pentru prima oară în România, un drum cu o durată de viață cu 50% peste cele clasice. DJ 172 (1,8 km) Cociu – Mocod – Zagra are costuri de întreținere cu 30% mai mici, rezistență la traficul greu și o distanță de frânare mai scurtă. Societatea și-a unit forțele cu MOL Group pentru realizarea tronsonului experimental în România.

Frasinul a testat bitumul cu polimeri de cauciuc. Deși a început cu lucrări în Bistrița-Năsăud, Frasinul a ajuns să efectueze apoi lucrări de poduri, asfaltare și civile în mai multe județe: Mureș, Suceava, Gorj, Satu Mare sau Botoșani. Societatea a realizat investiții în tehnologie și infrastructură și se bazează pe trei stații de beton, respectiv două de asfalt.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
O echipă de experți din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a verificat stadiul lucrărilor și mobilizarea antreprenorului pe șantierul secțiunii Nușfalău - Suplacu de Barcău a A3 (13 km).

Compania de Infrastructură a numărat muncitorii de pe autostrada Bihor - Sălaj

Articolul următor

Sectorul din Satu Mare în care salariul mediu net a crescut cu circa 25% pe an

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share