Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Coindu România a plusat la salarii

Compania arădeană Coindu România, care produce huse de scaune pentru Aston Martin, Porsche, Audi, BMW, Ford, Lotus, Lamborghini, Suzuki, Seat, Mini Cooper, Skoda și Volkswagen a mărit salariile și a adăugat noi bonusuri pentru salariați.

Nivelul salariului unui începător la Coindu România pornește de la 3.350 de lei brut. Următoarele nivele salariale acordate în funcție de evaluările profesionale sunt: 3.658 de lei, 3.910 lei, 4.288 de lei.

Lotus este unul dintre clienții Coindu

La acestea se adaugă bonus de productivitate de până la 1.550 de lei brut (960 de lei net).Firma mai acordă bonus de recomandare în valoare de 1.610 lei brut (1.000 de lei net), tichete de masă în valoare de 30 de lei/zi, bonus de Paște (o jumătate de salariu), bonus de Crăciun (un salariu), bonus pentru ziua de naștere (100 de lei net) și beneficii medicale la o firmă privată din Arad.

„Premiem performanța și rezultatele bune prin bonusuri adiționale. Mai mult decât un loc de muncă, ne dorim să dezvoltăm o comunitate unită prin valori și implicare în proiectele pe care urmează să le dezvoltăm”, transmit reprezentanții Coindu România.

De 19 ani în România

Coindu este de 19 ani în România, având sediul în Zona liberă Curtici. La finalul anului 2021 compania avea 674 angajați și o cifră de afaceri de peste 274 de milioane de lei. În 2022 numărul angajaților a crescut la 750.

Fondată în 1988, cu 183 de angajați, Grupul Coindu, cu capital portughezo – german, are două fabrici în Portugalia, una la Curtici, una în Mexic și un Centru pentru relații cu clienții în Germania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dealerii din Baia Mare se adună la Auto Show Maramureș

Articolul următor

Proiectele Aeroportului Oradea pe repede înainte

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share