Festivalul Mediteraneean revine în Iulius Parc

În acest weekend, poți alege dintr-un meniu variat, conceput să satisfacă și cel mai pretențios gurmand, pentru că Festivalul Mediteraneean revine în Iulius Parc.

Dieta mediteraneeană reprezintă un stil de viață bazat pe o alimentație bogată în fructe și legume, pește, fructe de mare și inegalabilul ulei de măsline.

În acest weekend, poți alege dintr-un meniu variat, conceput să satisfacă și cel mai pretențios gurmand, pentru că Festivalul Mediteraneean revine în Iulius Parc.

Iulius Parc redevine, în perioada 5-7 mai, „cartierul general” al mâncării gustoase și sănătoase pentru că bucătăria mediteraneeană și cea turcească își dau întâlnire în același loc și creează o explozie de arome și gusturi deosebite, ce te așteaptă să le descoperi.

Astfel, în zona Debarcaderului, bucătarii de la Festivalul Mediteraneean îi vor întâmpina pe pofticioși cu o gamă largă de preparate din fructe de mare: creveți, scoici, calamar, caracatiță, pui de baltă, homari, rapane, King crab și multe alte bunătăți pe care să le savureze.

Meniul va fi completat de frigărui de berbecuț, pui, Adana kebab și alte delicatese, iar deserturile precum: baclavaua cu nucă, fistic, vișine, ciocolată și deliciosul rahat turcesc vor încânta pe toată lumea. Programul zilnic este între orele 12:00-22:00, buna dispoziție este garantată, Mai multe detalii, pe Festivalul Mediteraneean la Cluj-Napoca.

Exit mobile version