Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hammerer Aluminium Industries își extinde fabrica de la Chișineu Criș

Pe 27 aprilie 2023, Hammerer Aluminium Industries a inaugurat oficial deschiderea lucrărilor de extindere a capacității cu o linie de extrudare de 40 MN la fabrica din Chișineu Criș, județul Arad. 

Investițiile în fabrica arădeană fac parte dintr-un pachet de investiții de 125 de milioane de euro pentru întregul Grup HAI. Expertul în aluminiu Hammerer Aluminium Industries (HAI) investește și își extinde capacitatea în toate locațiile Grupului HAI.

La sediul românesc din Chișineu Criș, se fac investiții într-o linie de extrudare extrem de automatizată cu infrastructura asociată, extinzând astfel semnificativ capacitatea de producție. În Chișineu Criș, producția este orientată către produse de înaltă calitate pentru sectoarele solare, construcții și industriale.

„Odată cu noua facilitate, vor fi dezvoltate capacitățile necesare urgent pentru a putea sprijini clienții în creșterea lor în anii următori, având în vedere utilizarea deja foarte mare a capacității”, a declarat Rob van Gils, CEO al Grupului HAI.

Pe lângă noua linie de extrudare, noua hală de 25.000 m² va oferi și mai mult spațiu pentru procesare și logistică la șantier. Pe lângă sala principală, vor fi construite alte 5 clădiri pentru diverse funcții secundare și infrastructură. Suprafața totală a acestor clădiri va fi de 32.300 m², dublând practic dimensiunea instalației de la Chișineu Criș. Un sistem fotovoltaic mare pe acoperiș va genera energie electrică verde pentru producția durabilă a fabricii.

Dublarea numărului de angajați

De la preluarea locației cu 200 de angajați de către Grupul HAI în 2019, echipa din Chișineu Criș s-a dublat la aproximativ 400 de angajați. Pe lângă investițiile tehnice, HAI acordă o mare importanță transferului optim de cunoștințe între locațiile HAI. Cu producția de produse de înaltă calitate pentru solar, construcții și industrie, fabrica din Chișineu Criș completează perfect orientarea strategică a Grupului HAI.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Aici se va desfășura, începând din 1 iunie – Balkan International Wine Competition (BIWC), o premieră absolută pentru România,

Balkan International Wine Competition se ține la Castelul Teleki

Articolul următor

A început turnarea pereților la pasajul 4 la Pasajul Gojdu din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

CONAF Sucursala București organizează semifinala ”MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ” Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala București,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share