FrieslandCampina – centru logistic nou la Mureș, în parteneriat cu Global Vision și Globalworth

FrieslandCampina a inaugurat, joi, 4 mai, noul centru logistic din parcul industrial de clasă A, Mureș City Logistics, situat în Cristești, lângă Târgu Mureș.

FrieslandCampina a fost primul asociat în proiectul Mureș City Logistics, dezvoltat de Global Vision în parteneriat cu Globalworth, beneficiind de un sfert din clădirea nou construită. În cei 4.500 mp a fost implementată o soluție de tip “Built-to-Suit”.

Spațiul face parte dintr-un proiect de dezvoltare de tip single roof, cu o suprafață totală de 18.000 mp. Proiectul de tip city logistics este situat într-o zonă strategică, în apropierea orașului Târgu Mureș.

“Acest pas pe care l-am făcut în dezvoltarea zonei de logistică contribuie creșterea competitivității operaționale. Noul centru logistic va susține livrările de produse lactate de 100.000 tone/an”, a spus Ferenc Szecskó, CEO FrieslandCampina Romania.

“Mureș City Logistics este proiectul pilot din seria City Logistics Last Mile, concept lansat anul trecut, parte din strategia noastră de a dezvolta proiecte industriale și de logistică în proximitatea marilor orașe din toate regiunile țării”, a declarat Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision.

Proiectul Mureș City Logistics reprezintă o investiție de peste 12 milioane de euro.

Exit mobile version