Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IKEA va deschide magazinul de la Timișoara pe 8 iunie

Compania IKEA a anunțat că va deschide magazinul de la Timișoara începând cu data de 8 iunie, au anunțat reprezentanții retailerului din domeniul mobilierului și decorațiunilor. IKEA Timișoara va fi cel de-al treilea magazin al companiei în România și primul în partea de vest a țării, după cele două din București.

Acesta va fi cel mai sustenabil magazin IKEA din Europa de sud-est (IKEA SEE) atât prin standardele de construcție, cât și prin operațiunile de business.

Suntem foarte bucuroși să anunțăm faptul magazinul IKEA Timișoara este pregătit pentru a întâmpina primii clienți pe 8 iunie. Este un moment deosebit de important pentru noi. Noul magazin aduce investiții de peste 60 de milioane de euro pe piața locală și reflectă dorința noastră de a le oferi locuitorilor din partea de vest a țării un magazin de înaltă calitate și o experiență IKEA completă. Ne propunem să le oferim clienților noștri posibilitatea de a duce o viață mai bună, mai plăcută și mai sustenabilă acasă, într-un mod cât mai accesibil.”, a declarat Nicoletta Muscinelli, Market Manager, IKEA Timișoara.

Magazinul are o suprafață de 26.000 de metri pătrați și va oferi o gamă largă de 8.300 de produse de amenajare a locuinței, cu design, funcționalitate și calitate deosebite, la prețuri accesibile. Cu ajutorul experților în design de la IKEA, viitorii clienți ai magazinului IKEA Timișoara se vor putea bucura din plin de locuințele lor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministrul Muncii cere firmelor să se ducă să investească la Botoșani, nu doar în vestul României: ”Nu-i putem muta pe toți la Timișoara”

Articolul următor

După Oradea și Alba Iulia, „Secretele antreprenorului de succes” vor fi dezvăluite la București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share