Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum va arăta noul centru de relații cu utilizatorii al DEER

Distribuție Energie Electrică Romania (DEER) a demarat lucrările de construcție a noului Centru de Relații cu Utilizatorii (CRU) din Cluj-Napoca.
Clădirea este proiectată astfel încât să acopere necesarul energetic din surse regenerabile | Foto: DEER

Societatea de stat clujeană a prezentat imagini cu viitorul obiectiv din cartierul Mănăștur.

Distribuție Energie Electrică Romania (DEER) Cluj-Napoca a demarat lucrările de construire a noului Centru de Relații cu Utilizatorii (CRU). “Utilizatorii vor beneficia de un spațiu modern, sustenabil, necesarul energetic fiind acoperit din surse regenerabile. CRU va oferi publicului acces facil la informații privind activitatea aferentă procesului de racordare la rețeaua electrică”, a informat conducerea DEER.

Comisia de urbanism a municipalității clujene a avizat proiectul CRU, de pe str. Arinilor, în 2021, conceptul propus biroul de arhitectură RAUM fiind apreciat de componenții acesteia. Clădirea va acoperi necesarul energetic din surse regenerabile și va include o grădină de fațadă cu acces pentru public și un părculeț-muzeu cu exponate care țin istoria Electrica, potrivit RAUM.

Parte a grupului Electrica, DEER este cel mai important operator național de rețele de distribuție a energiei electrice din țară, reprezentând 40,7% din teritoriul României. Filialele de distribuție de energie Nord și Sud ale Electrica din zona Transilvaniei s-au contopit într-o nouă entitate, alături de Muntenia Sud.
Activele şi pasivele deţinute de acestea au fost transferate către DEER, ca societate absorbantă, în schimbul emiterii în favoarea Electrica SA (acţionarul societăţilor absorbite) de titluri noi în capitalul societăţii absorbante.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Desant transilvănean la Salone del Mobile Milano

Articolul următor
Cis gas sondaj energie regenerabilă

Parc fotovoltaic de 6 milioane de euro lângă Beclean

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share