Conferința „Business Evolution”, în 25 mai la Oradea

Doing Business va organiza joi, 25 mai 2023, la Hotel Ramada by Wyndham Oradea, conferința „Business Evolution. Finanțare. Digitalizare. Sustenabilitate”.

Potrivit lui Dumitru Ion, CEO Doiungbusiness.ro și Kompass România, temele de discuție ale conferinței sunt legate de principalele preocupări pe care managerii și antreprenorii le au privind de derularea, dezvoltarea și eficientizarea afacerilor lor în această perioadă.Radu Soviani va modera discuțiile despre soluțiile de finanțare, evoluție și transformarea digitală sustenabilă, creșterea și extinderea ariei vânzărilor, minimizarea riscurilor, leadership dar si aspecte specifice mediului de afaceri regional. „Evenimentul se adresează top-managementului companiilor și antreprenorilor, dar și managerilor departamentelor de dezvoltare, IT, financiar, marketing sau vânzări”, transmite Dumitru Ion.

La conferință se pot înscrie până la 3 participanți din cadrul unei firme. Participarea nu implică nicio taxă. AGENDA EVENIMENTULUI
08:30 – 09:00 – Welcome Coffee;
09:00 – 11:00 – Sesiunea – Strategie pentru dezvoltare:

11:00 – 11:30 – Networking & Coffee Break 11:30 – 13:00 – Workshop – How to …? – care va include prezentări aplicate și sesiuni de demo, interactive:

Transilvania Business este partener media al evenimentului.

 

Exit mobile version