Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aniversarea Nail Boutique adună industria frumuseții la Cluj

Sărbătoarea celor 9 ani de existență a salonului clujean, din 25 mai, va fi presărată cu multe surprize, printre brandurile invitate numărându-se Concepto sau Mannen, în cadrul unui eveniment organizat de Geta Ungurean.
Salonul din Cluj-Napoca s-a specializat, în cursul anilor, pe manichiura profesională | Foto: Nail Boutique

Sărbătoarea celor 9 ani de existență a salonului clujean, din 25 mai, va fi presărată cu multe surprize, printre brandurile invitate numărându-se Concepto și Mannen, în cadrul unui eveniment organizat de Geta Ungurean.

Fondatoarea agenției care îi poartă numele a decis să se implice în acest eveniment deoarece se numără printre iubitorii Nail Boutique. Geta Ungurean este autoarea primei cărți de organizare a nunții din România, “My Wedding Planner”, ghid esențial pentru viitorii miri.

Ea este cunoscută ca trainer pentru aspiranții în domeniul organizării evenimentelor, speaker și membru de peste un deceniu al organizației Rotary. După cinci ani de muncă în domeniul bancar, Geta Ungurean s-a reorientat spre o carieră bazată pe organizarea de evenimente.

Acum se remarcă prin activitatea sa antreprenorială de succes în diverse domenii, dar și prin faptul că a devenit o emblemă pentru industria evenimentelor și organizarea impecabilă a acestora. În plus, s-a implicat în multe acțiuni caritabile și proiecte cu impact social.

În calitate de speaker, Geta Ungurean a participat la conferințe și evenimente tematice, unde a împărtășit din experiența și cunoștințele sale acumulate în domeniul organizării evenimentelor și a vieții antreprenoriale. Ca trainer a fost contribuit la dezvoltarea și formarea viitorilor organizatori de evenimente.

Fondatoarea Nail Boutique, Simona Enache, provine dintr-o familie cu o mamă feminină și elegantă. “Eram o fire artistică și mereu mă rugăm de ea să-i pictez unghiile. Au urmat colegele de la școală, prietenele; așa am dezvoltat o pasiune pentru unghii și frumos. Am studiat artele plastice, dar pentru mulți ani am lucrat în alte domenii și în alte țări.

Când m-am stabilit la Cluj, am hotărât să încep un nou capitol în viața mea și să-mi urmez visele, să fac ceea ce îmi place, nu ceea ce trebuie. Mi-am reamintit de pasiunea mea pentru pictură și unghii și m-am înscris la un curs ca să aprofundez meseria. Din prima zi de curs mi-am dat seama că nu aș putea să mai fac altceva.

Făceam ceea ce-mi place, nu simțeam o secundă că muncesc. Nu aveam niciun țel propus, doar curiozitatea de a vedea cum se face o manichiură profesională. Nu m-am gândit niciodată să mă angajez în domeniu sau să visez la un salon propriu. Din păcate sau din fericire, sunt o fire care nu trebuie subestimată niciodată.

Mi s-a spus “Tu nu ești capabilă să intri pe piața din Cluj, concurența este foarte mare”. Așa s-a născut brandul Nail Boutique, cel mai bun salon din Cluj, cunoscut în toată țara și peste hotare. Avem opt ani de activitate și lucrăm la același standarde ridicate cu care am început”, spune fondatoarea salonului.

Mannen este cel mai nou brand de haine costume din Cluj-Napoca, destinat bărbaților care optează întotdeauna pentru comoditate, dar și pentru o imagine impecabilă. Showroomul de pe str. Horea își propune să pună pe primul plan starea de bine a bărbatului prin outfituri realizate în întregime din materiale textile elastice care oferă acel confort căutat.

În consecință, ținutele excelează prin masculinitate și gradul ridicat de confort, iar în ciuda eleganței lor costumele sunt foarte ușor de purtat și conferă libertate de mișcare. Consultantul vestimentar Sergiu Muntean, cu opt ani de experiență în domeniu, reușește să creeze outfit-uri potrivite personalității și dorințelor bărbaților cu care interacționează.

Împreună cu Sergiu Muntean, bărbații descoperă costumul potrivit pentru zilele relaxate – ținute casual, pentru întâlnirile importante de afaceri și pentru orice tip de evenimente care cer prestanță și eleganță – ținute business și luxury, dar și pentru cei care adoptă stilul smart casual.

“Made to Feel Free este promisiunea noastră care inspiră bărbații puternici și șarmanți. Întreg conceptul a fost conturat pe baza caracterului vulturului și a simbolisticii acestei păsări impunătoare prin definiție. Vulturul reprezintă libertate, independență și putere.

Inclusiv designul interior al magazinului nostru este inspirat din habitatul vulturului. Clienții care ne trec pragul sunt impresionați de fuziunea dintre elementele contemporane, elegante și care denotă rafinament și masculinitate”, susține Andrei Ureche, partener și consultant de brand al Mannen.

Magazinul promovează masculinitatea și confortul, principalele tipuri de îmbrăcăminte fiind Ready to Wear și Made to Measure – costume făcute la comandă în funcție de dimensiunile fiecărui client. În curând, clienții vor avea la dispoziție un magazin online care le va permite să achiziționeze produsele Made to Feel Free și de la distanță.

Anda Feher și Ane Paszkany, două surori pline de creativitate și de pasiune, au pus bazele brandului Concepto. Ele aniversează, în 2023, un deceniu de existență în industria modei. Focusul principal este pe femei și pe tot ceea ce înseamnă îmbrăcăminte pentru acestea. Brandul Concepto s-a impus treptat în lumea fashion-ului național și internațional.

Situat pe str. Observator 76, în showroom-ul Concepto se regăsesc atât produse din colecțiile brandului, cât și servicii pe partea de Custom Made sau Made to Measure. Aici femeile pot descoperi piese unice și elegante, care le pun în valoare frumusețea și personalitatea, redefinind conceptul de stil.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Specialiștii financiari de la Wood Company recomandă, în urma unei analize, cumpărarea de acțiuni la Banca Transilvania.

Wood & Company: Banca Transilvania, o acțiune de cumpărat

Articolul următor

Oradea, hub pentru transportul de mărfuri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share