Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ambasadoarea SUA în România, așteptată cu investitori la Cluj

Primarul Emil Boc a avut o întrevedere cu ambasadoarea Statelor Unite ale Americii (SUA) în România, Kathleen Ann Kavalec, în sala de sticlă a Primăriei Cluj-Napoca.
Boc și Kavalec au discutat despre proiecte comune care vizează atragerea de investitori americani | Foto: Municipiul Cluj-Napoca

Municipalitatea clujeană se pregătește de proiecte în colaborare cu mediul de afaceri american.

Primarul Emil Boc a avut o întrevedere cu ambasadoarea Statelor Unite ale Americii (SUA) în România, Kathleen Ann Kavalec, în sala de sticlă a Primăriei Cluj-Napoca.

“Cu această ocazie am discutat despre proiecte comune care vizează atragerea de investitori americani în municipiul nostru și aspecte concrete care vizează colaborarea de lungă durată româno-americană în domeniile politic, economic, cultural, inovare, cercetare, educație.

De asemenea, am discutat despre problema securității în zonă și rolul strategic pe care România îl are în contextul războiului din Ucraina”, a relatat Boc. Ambasadoarea SUA a venit la Cluj-Napoca pentru a vernisa expoziția „Noi suntem poporul: 25 de ani de parteneriat strategic”.

În cadrul expoziției unt evidențiate relațiile bilaterale pozitive, dar și cele diplomatice, de securitate, economice și culturale dintre România și SUA. Expoziția se află în Piața Unirii, în zona statuii lui Matei Corvin, până în 20 iunie.

Pe parcursul vizitei, Kathleen Kavalec a efectuat mai multe vizite în ecosistemul local. Kavalec a fost însoțită de către Alexandra Shema – consilier politic, și de William O’Connor – atașat cultural.

Kathleen Kavalec a depus jurământul în calitate de ambasador al Statelor Unite ale Americii în România în 20 decembrie 2022. Anterior, în perioada 2019-2022, Kavalec a condus Misiunea OSCE în Bosnia şi Herţegovina.

Primarul Emil Boc a avut o întrevedere cu ambasadoarea Statelor Unite ale Americii (SUA) în România, Kathleen Ann Kavalec.   Primarul Emil Boc a avut o întrevedere cu ambasadoarea Statelor Unite ale Americii (SUA) în România, Kathleen Ann Kavalec.   Primarul Emil Boc a avut o întrevedere cu ambasadoarea Statelor Unite ale Americii (SUA) în România, Kathleen Ann Kavalec.   Primarul Emil Boc a avut o întrevedere cu ambasadoarea Statelor Unite ale Americii (SUA) în România, Kathleen Ann Kavalec.   Primarul Emil Boc a avut o întrevedere cu ambasadoarea Statelor Unite ale Americii (SUA) în România, Kathleen Ann Kavalec.   Primarul Emil Boc a avut o întrevedere cu ambasadoarea Statelor Unite ale Americii (SUA) în România, Kathleen Ann Kavalec.   Primarul Emil Boc a avut o întrevedere cu ambasadoarea Statelor Unite ale Americii (SUA) în România, Kathleen Ann Kavalec.  

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
CBCampus App este o aplicație ce reunește toate funcțiunile clădirii de birouri Cluj Business Campus (CBC), începând cu partea de acces în clădiri și rezervări, continuând cu funcțiunile de facility management și de evenimente.

În căutarea angajaților pierduți. CBC a introdus o aplicație de socializare

Articolul următor

În weekend, Zilele Orașului Satu Mare. Programul integral al evenimentelor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share