Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Life Is Hard, supusă “tirului” de întrebări ale investitorilor

În urma discuțiilor și a sesiunii de întrebări și răspunsuri la, conferința cu investitorii a Life Is Hard (LIH) au fost subliniate câteva perspective de business ale managementului pentru 2023.

Acționarii companiei clujene de tehnologia informației au acces la mijloace moderne de comunicare mai puțin folosite la bursă.

În urma discuțiilor și a sesiunii de întrebări și răspunsuri, la conferința cu investitorii a Life Is Hard (LIH) au fost subliniate câteva perspective de business ale managementului pentru 2023, conform casei de brokeraj Goldring.

Printre acestea se numără focusul spre livrarea de calitate către clienți, creșterea nivelului de relevanță ca partener de digitalizare pentru întreprinderi mici și mijlocii, prin diversificarea produselor și serviciilor, dar și creșterea relevanței  în piața de asigurări direct și prin intermediul LIH Ventures.

Înregistrarea conferinței și răspunsurile întrebărilor vor fi publicate pe pagina de internet a LIH. Orice întrebare rămasă neabordată va fi adresată într-un podcast pe care echipa Goldring vrea să îl organizeze în viitorul apropiat.

LIH a anunțat rezultatele financiare ale primului trimestru al anului. Profitul net are o creștere de 384% comparativ cu aceeași perioadă din 2022, în timp ce cifra de afaceri LIH s-a majorat cu 14%.

LIH are expertiză avansată în proiecte de digitalizare pentru companii și comunități. Performanțele sale au determinat prezența succesivă a companiei în topurile Deloitte CE Technology Fast 50 și FAST 500 EMEA.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maersk și IB Cargo ajung la 100.000 mp de depozitare în CTPark Bucharest West

Articolul următor

Filme, ateliere și distracție pentru copii la TIFF Education

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share