Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MIS Grup toarnă fundația Polivalentei din Brașov

Lucrările la Sala Polivalentă din Brașov, cea mai mare din țară, se derulează conform graficului, fiind în desfășurare etapa de turnare a fundațiilor și armare a stâlpilor.
Sala din Brașov va fi cea mai mare polivalentă din România | Foto: MIS Grup

Societatea bistrițeană de construcții a anunțat stadiul lucrărilor la obiectivul sportiv.

“Lucrările la Sala Polivalentă din Brașov, cea mai mare din țară, se derulează conform graficului, fiind în desfășurare etapa de turnare a fundațiilor și armare a stâlpilor. Până la sfârșitul lunii iunie se va finaliza această etapă.

Apoi se va trece la lucrările de turnare a pereților și stâlpilor pentru primul nivel (subsolul), astfel încât, până la sfârșitul acestui an, tot ceea ce înseamnă suprafețe de joc, vestiare, parcare, spații anexă, bazine de apă să fie finalizate”, spun reprezentații MIS Grup.

În paralel, compania de construcții lucrează la obiectivul de investiții „Linia verde de transport public utilizând mijloace de transport cu motor electric sau hibrid cu normă de poluare redusă” din municipiul Bistrița.

Proiectul presupune și lucrări de înlocuire a conductelor de apă-canal, executate de operatorul local Aquabis. MIS Grup este unul dintre cei mai mari constructori bistrițeni, cu 200 de angajați și lucrări publice sau private în mai multe județe. Printre proiectele sale sunt sălile polivalente din Brașov și Suceava.

Sala Polivalentă construită la Brașov va avea o capacitate de 10.075 de locuri în condițiile unei utilizări flexibile. Aceasta va fi destinată competițiilor sportive, concertelor, conferințelor, congreselor, activităților culturale. În cadrul complexului sportiv va fi amenajată și o sală de antrenament și încălzire, dotată cu tribune pentru public cu o capacitate de 1.158 locuri.

Valoarea lucrărilor este de 356 milioane lei. Primăria Brașov suportă 3,5%. Termenul de execuție este de trei ani. Contractul a fost obținut de asocierea MIS Grup (lider), Electrogrup Cluj, Energosteel ART, Yenigun. Subcontractanți sunt Terratest Geotehnic, Loyal Center, Eco Garden Construct, Roland Survey, Saiatest, Generalsting, Dianova Instal, Abcony Serv, Elron Energy, KONE Ascensorul.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Avem un nou proiect pentru dezvoltarea turismului din Borșa.

Sun Kid pregătește un parc de aventură la Borșa

Articolul următor
Toți indicii Bursei de Valori București (BVB) se aflau în teritoriu pozitiv la finalul primelor patru luni ale acestui an, conform instituției pieței de capital din România.

Banca Transilvania și Romgaz, în Top 5 la bursă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share