Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Studenții clujeni de la horticultură, școliți la Jidvei pe tractoarele MEWI

Reprezentanții companiei MEWI au prezentat studenților tractorul viticol marca FENDT 210 Vario 100 de ultimă generație, echipat cu VPA Vineyard Pilot Assistant - Braun VPA și utilaje destinate prelucrării solului în plantațiile viticole.
Tinerii din Cluj au fost familiarizați cu tractoare viticole de ultimă generație | Foto: FHADR

Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală (FHADR) Cluj a organizat o serie de vizite de studiu în zona viticolă Jidvei, din județul Alba.

“Reprezentanții companiei MEWI au prezentat studenților tractorul viticol marca FENDT 210 Vario 100 de ultimă generație, echipat cu VPA Vineyard Pilot Assistant – Braun VPA și utilaje destinate prelucrării solului în plantațiile viticole.

Aceste echipamente au fost puse la dispoziție, pentru prezentare, de către proprietarul companiei cu același nume, Braun VPA, care are o tradiție în acest domeniu de peste 50 de ani”, a precizat conducerea FHADR.

Studenții au mai vizitat sectorul de mecanizare, prezentat de către Cristian Sarvadi, absolvent al FHADR, promoția 2022, responsabil al acestui sector în cadrul companiei Jidvei. Alte vizite au fost efectuate la crama de la Tăuni și la sectorul de producere material săditor viticol.

Marin Cucură – director tehnic, inginerii Cristian Sarvadi și Daniela Popescu au venit cu explicațiile de rigoare din partea gazdelor. Vizita a fost coordonată de șefii de lucrări Călin Topan și Anamaria Călugăr. MEWI este distribuitor exclusiv în România al echipamentelor agricole Fendt, Valtra, Horsch și Rauch.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Toți indicii Bursei de Valori București (BVB) se aflau în teritoriu pozitiv la finalul primelor patru luni ale acestui an, conform instituției pieței de capital din România.

Banca Transilvania și Romgaz, în Top 5 la bursă

Articolul următor

11 ani ca să îți cumperi apartament în Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share